上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  877.5k

今日經鄉克性地做完野,去左脷記死扭見到件小肥靚後生妹,開五魚包膠吹,
有前後侍浴,上床先上套細心吹奏吹左有6,7分鐘,吹功ok吹到好硬就騎上黎狂搖,
跟住狗仔式啪啪啪,最終男上狂渣白滑大真波狂屌出米青!女服務唔錯好旺場!
估唔到去到甘遠都食到好野!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-8-23 19:44 發表 查看引用來源

我剛剛又見到,呢件算係近來比較後生貨色,OK可食
剛系果頭見到件高佻輕中長克髮,著克衫長深藍牛,唔知係咪你講果件,但確實比較後生!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-8-23 19:44 發表 查看引用來源

我剛剛又見到,呢件算係近來比較後生貨色,OK可食
今晚見到你講果條後生妹,細粒皮膚白滑,本來想試但遇到高佻老相好,即上房慢慢玩,有環吹奶蓮大車,騎馬坐蓮狗仔慢慢屌,最終大車脷曡脷男上狂屌出米青,完美的一餐,完事比左兩魚+tips。

今晚經開ssp,本來想揾公次髮仔靚輕中疏乎,但佢忙梗轉去黃金,
去左腹娃旭旭死,易扭右巷尾房有件細粒昅手真波靚輕中,開三魚八包環吹,
有前後侍浴,可任奶蓮,環吹吹功一流勁c服,跟住上套騎馬,狗仔式啪啪啪,
男上狂渣波狂屌出野!滿意的一餐!好過去髮仔好多!

今晚去左太子勵吾碌,搭lift由柒扭落,吾扭左半邊新開左六間新房,囡質ok收五魚包膠吹,由洗落去d房反陣多,洗到易扭右巷一件朝鮮令輕中,以前試過服務唔錯,開五魚包環吹即入,有前後侍浴,跟住好落力奶旦旦+環吹,吹左好耐爽爆,跟住男上,坐蓮再男上中車車住屌爆佢出米青!

爽完落樓食野再飲杯紅牛提提醒,飽暖思淫欲又心思思,再上碌扭昅多次d新女,系左巷中房有件短髮淫妻好吸引,開五魚加一魚環吹即入閘,有前後侍浴,上床已落力奶旦環吹,吹硬邵上套男上狂渣波床邊狂屌,皮膚白滑大真波勁好frel,狂屌幾分鐘已發射出米青!連屌孖Q認真大大滿足!

角慶連放三日好開心,今日收工即去魚旦洗下樓,搭lift上實死,左右巷兩件輕中,左肥醜右細粒可食,左左金短毛高佻舊女。

實生左左兩舊,左右一舊一新中一般,右左一及右一中一般。

實易冇,實旭兩中一般,而家囡少要求冇得高唔系冇啖好食!

洗到實字右尾房,有件輕中瘦底昅手波樣ok, 收五魚包膠吹,有前後侍浴,吸功唔錯吹奏用心,跟住女上,狗仔式,男上狂渣波狂屌出野!

食完再洗下,都唔見有乜好野,到吾字左巷頭房見一件有肉地大波幼好似唔錯,下次先再試!

引用:
原帖由 Stussymac 於 2021-10-5 22:09 發表 查看引用來源
果d都係舊野…以為有新貨
企唔見有新貨, 反而落娼同9仔粉旁有新既回港易陀北一仔, 收四魚包膠吹, 有啲會收貴啲....

上次角慶前去魚旦食左件靚輕中窿窄好招呼好好屌, 回味無窮可惜之後好忙無空檔上去,  

咁啱琴晚八號波落左既周日,無乜落雨就即去洗下樓, 呢度少左好多囡, 去返實扭左只見兩件囡,

之前果件唔見左....可惜, 跟住洗落去, 狗扭勁多人係巷仔,原來左右巷有件幼勁多人企外面,

等佢做完客上牌睇佢, 成班人焗到成身衫褲都濕透, 乜而家啲人咁得閒無野做???

跟住上返去頂樓, 係左右巷頭房, 見到件細粒靚輕中幾靚幾好笑容, 見佢成日反牌好少上牌,

開價五魚包膠吹,加一魚環吹即入,沖涼自己沖感覺少少伏, 洗完上床佢黎服侍我,

又奶蓮又奶旦旦好細心咁奶,奶得好舒服,然後落力環吹吹左有5,6分鐘吹功唔錯,

跟住佢騎上黎狂搖我狂渣波,再邊奶蓮邊坐蓮, 最後男上狂渣波狂屌出野!可小車錫臉可奶蓮,

服務算幾好!

好過去食啲幼怕無服務貼錢買難受!

天氣開始凍九痕痕想屌閪取暖, 琴日放假先去老官, 係衰鵝行左轉舊女多唔見有啱心水,V7搵返老相好, 高佻靚輕中, 全程自動波又大車又環吹又騎馬狂搖, 最後男上大車車住出野爽爆;

滿足後出左去老廟食宵夜, 食完暖笠笠再飲罐紅手提下醒, 行下老廟牌頭依舊老妖無性趣,
行到光頭位有件細粒輕中無乜笑容黑臉咁, 去到麗姐位鬼影都無, 行去尚街依舊班骨嫂,
無乜邊個吸引, 最後上去工傷搵老相好, 白滑大波長腿靚胸姐BB, 前後侍浴, 大車69互動前奏,
搞到勁硬佢騎上黎發晒姣狂搖, 跟住轉男人邊大車邊屌, 最終狂渣彈手白滑大真波狂屌出野!

周末寒風冷連屌孖Q取暖滋陰補陽,確實身心舒暢無得頂!!!

琴晚身痕去左SSP 昅昅有咩正野,包括髮仔,一仔同樓上骨, 認真唔能掂,行勻成個SSP無件得, 一仔同樓上骨反牌多,
掛牌既開門見到想反胃咁濟;痛定思痛即刻毫不猶疑去拮魚旦, 上到實死得左右得一間有反牌, 入邊果間開燈但無掛牌;

落實衫見都係舊陀中無得得...即SKIP,

實易至實扭都無料到,狗扭左左成班友係巷內等唔知等乜,發扭一舊樣,漆扭舊泰唔啱食,碌扭左左一件肥妹唔啱食,

去到唔扭左見有兩間掛牌,尾房禁鐘一開係個細粒靚川幼,皮膚白滑彈力昅手真波,開五魚五即入!

入房有前後侍浴,上床問要唔要環吹要加一魚,當然要啦!跟住細心奶蓮再落力環吹吹左好耐,仲奶埋袋袋好好功夫!

奶到好硬就叫佢上套騎上黎搖,望住個靚樣渣住白滑大真波係度屌,跟住轉狗仔式啪啪啪,邊屌邊拍彈手大patpat爽到爆!

最後男上邊大車脷疊脷邊狂屌出野!幼幼皮膚幼嫰窿好窄,確實係唔同啲!屌完都唔想再屌陀北中女囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆