上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  883.6k

今日去左ssp鴨記桂鴨交界唐衫扭左巷後房,系替工俏秘書輕中,開四魚包套吹,環吹加一魚,大車加一魚,有前後侍浴,上床先奶蓮再落力環吹,吹功一流吹左有6,7分鐘吹到勁硬,然後上套騎馬,狗仔式啪啪拍,最終男上狂渣昅手真波狂屌爆米青,服務唔錯會再返食!

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-6-28 22:14 發表 查看引用來源
之前在MK神房一件細粒大波C8, 樣OK既. 最V7我話去左大蘭階做161. 想緊去會下佢。呢件可以試試。
大蘭階系咪太子近金瘋牛扒?成日路過洗樓都系老妖多!怕怕!

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-1 23:00 發表 查看引用來源

2-1;4-2;9-2
Thanks! 等聽日落左八號波即去昅昅~!

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-2 09:20 發表 查看引用來源

好耐無搵過, 囡呢家野, 可以好快變形, 師兄唔好太大其望. 我之前在SSP足仔一條C9, 身形少少豐滿但不肥, 好似情婦咁, 爽, 約好再上去開大. 點知第四波後見V7相暴肥了好多, 即刻除名 ...
謝謝你貼士,一落八號即飛地鐵去,見到得兩間房有燈,一間老妖有上牌,另一間已返牌可能系你講呢件,唔知系咪只做熟客…………

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-7-9 19:36 發表 查看引用來源
身輕大厦食七魚靚輕中,一齊沖涼,環B, 奶gap,囡上唔催中,好貴 !!!
唔算貴,上個禮拜食左件高佻高質靚輕中一仔,玩左粒幾鐘,洗左叉五野,但性價比高玩得好放好狂野!令人再三回味中!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-7-9 19:36 發表 查看引用來源
身輕大厦食七魚靚輕中,一齊沖涼,環B, 奶gap,囡上唔催中,好貴 !!!
睇四臺,旺角,樓上骨,身輕大廈只見有六魚囡囡,何來七魚?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-7-10 23:19 發表 查看引用來源
俾家時用問佢係咪六魚,佢話以前係佐敦係,搬咗黎身輕就七魚,可能屈我俾貼士卦,見佢服務OK算數照俾!!!
乜唔系問好價錢先入閘? 下次收你一叉野都照俾?!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-7-14 20:28 發表 查看引用來源
鴨記易唔死 上面有幾件高挑靚輕中可吃!!!
呢度已blacklist, d女態度極惡劣,你成日去上洗樓,見你禁鐘冇入會唔開門唔出聲,有開既會黑臉大大力關門!

路經ssp去左大爛皆衫零衫,唐易扭成層都系新裝修一仔,但反牌房多,得左巷對門口間房有囡,系高佻長腿輕中樣ok, 開四魚包吹可以一試!

剛上電磁兄去果間八卦鏡房,見開門有件肥矮c9系入面,好醜唔令仲要死老豆甘既樣!唔明佢點會食得落!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆