上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
62  871.6k

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-12-13 16:19 發表 查看引用來源
雖然我好少去1仔, 都謝謝師兄提醒,  師兄真係有心有力,一日可以食幾劑!
一日可以食幾劑?? 周星星金句, "搵食姐"

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-12-14 20:16 發表 查看引用來源
今日早收去鴨記行下街買電子野,買完鴨記洗樓冇乜啱心水,諗起老友推介過腹永皆旭易凌易扭右巷,有對靚輕中姐妹花樣靚身材正,白滑大真波彈手勁好渣,話服務超正一試難忘!

即上去昅下,果然幾正甘即約出黎附近gold賓館超大房起 ...
聽都吸引. 加埋幻想, 值100分!

昨晚去相熟一樓一, 7點V7佢, 都要等20分鐘. 近期肯定女少,  好多房休息.

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-12-20 11:19 發表 查看引用來源
個B好少毛又嫰,今年3月已開始糸到企,大房搬咗細房同一棟哈哈
應該幾好屌啦.

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-12-22 10:44 發表 查看引用來源
窿細堅係好屌,屌親佢都話我碌野好大條入得好深仲屌到佢有D痛。因佢細細粒有腰大波,後入最有feel,次次都成功出到成袋都係米青。其實個班长企黎講算靚架啦,間房同仲要乾淨整齋,依家咁嘅時勢冇計啦,兩魚食住先啦 ...
囡囡有腰, 最好玩系狗仔. 兩隻手揸實佢條腰, 對住塊鏡, 大力屌, 點會吾射到一大袋精呢?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-12-26 21:27 發表 查看引用來源
今日系boxing day,人人有聖誕禮物拆但我冇,剛好上交友apps識左個運動健將輕中,約左去荃灣海之戀見,諗住同佢食下tea,有feel上隔離如心爆房扑扑扑。

出來見到真人,細粒+飛機場同相差幾遠下,又冇乜feel冇互動,食完tea就即鬆人, ...
呢隻女, 耍二千一穫.

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-12-28 22:18 發表 查看引用來源

佢好勤力,去親都屌到。

講兩講又想揸佢大波波同屌佢小穴穴!!!!
我都想屌爆佢個閪窿.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-12-30 09:44 發表 查看引用來源
都有架!件女幾似栢豬架!有性趣可以上去昅下!
碌樓咁高??? 今日上去睇下. 不過無得啜波頭, 有d遺憾!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-1-2 15:28 發表 查看引用來源
太子大藍街日耳柒,3號房白滑大波高挑靚輕中,身型一流,必食佳品!!!
8號房,老尖法利過檔後生樣靚高挑大奶子超得,呢件老尖收六魚,依家四魚唔食就申笨!!!

四魚落樓包吹,快去!!! ...
睇文字介紹已然想食了.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-1-4 14:17 發表 查看引用來源

剛再上,2號房有上牌但話唔得聞,3,8號房見反牌,但好Q見有女出入,都系細粒輕中囡樣一般,唔通換左人?
經常換人, 走馬燈咁轉.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆