上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
62  870.2k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-1-7 09:34 發表 查看引用來源

系五魚環吹餐
吾貴. 最緊要服務到位.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-1-7 17:06 發表 查看引用來源

今日下晝過去昅過,都系關左大木門!日日都只做熟客?
熟客夠做了. 試過預約一樓一, 要等45分鐘.

引用:
原帖由 hk_player 於 2021-1-11 13:39 發表 查看引用來源
飲左紅牛係咪會勁d? 因為近排角得自己唔係幾勁。。。
天氣寒冷(10度), 發覺無咁易扯旗. 各師兄是否有同感?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-1-11 23:47 發表 查看引用來源

唔覺,琴日上咗男驚街靚骨妹度揼骨吹簫打飛支出咗好大篤米青,佢開行個暖爐不知扯到幾大條,條囡猛話我龜頭粉紅好靚又大條又硬,差D吹爆, 6魚落樓,有D out 畢,佢話扑埋要一千,下次先去屌爆佢!!! ...
開暖爐, 室溫有20度, 吾算天氣寒冷. 師兄射完精, 一定爽晒啦.

師兄, 廟街已變疫區, 今日仲去?

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-1-16 08:44 發表 查看引用來源

近排TG度度都最低燒廢6魚, 士巴隨時8魚是常價, 好多相不是本人, 連P圖都費事, 然後寫手包膠仲話滿意俾多一兩魚  
合謀定價

一千?! 佢隻西有咩好? ...
同意! 真系好扑街, 仲要服務馬虎, 務求盡快令你射精&埋單.

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-1-25 16:50 發表 查看引用來源
走就肯定啦大家都怕越封越過,萬一查到逾期居留大媽雞咁點算。一個唔覺意俾食環抽仲檢驗你幢樓D屎渠發現有料到你就走唔切仆街㗎啦!!!
呢排都吾好去佐敦一帶了, 免麻煩.

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-1-27 01:02 發表 查看引用來源
而家屌西要後入,老漢推車比較安全,唔使面對面交換口氣 哈哈哈呢排屌閪全程後入爽到冇朋友,條女可能盡情叫
射精時, 無得同囡囡咀對咀, 吾盡興呀.

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-2-1 04:20 發表 查看引用來源
基本上除咗封區之外日日有企食,不論暴動疫情之類一樣哈哈哈哈
昨晚去相熟一樓一, 佢話數字落到20, 客反而少好多. 可能怕"突然封樓".

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-2-10 13:05 發表 查看引用來源

無形中趕絕141, usb以免疫情蔓延!
近去一樓一, 發覺6:45pm開始無乜人洗樓, 因為怕萬一7pm突然封樓就麻煩.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆