上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  871.1k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-14 21:09 發表 查看引用來源
溫度下剛碌鳩要取暖,囡囡露腿都要穿C娃 !!!
午飯時間系老官雀館,食左件可愛廣西小肥巨乳後生靚妹,3魚包套吹,服務好好咩體位都得,抵屌!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-17 19:47 發表 查看引用來源

雀館位竟然有係生妹??真係奇聞,一於及及先!!!
有冇食到? 性價比高!

剛去魚旦洗樓,系中層食左件高佻東北後生靚北,5魚套吹服務好好,吹奏左好耐,唔叫都唔停,騎馬坐蓮狗仔式啪啪啪乜都得,最終男上大車脷曡脷出米青!爽爆!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-17 19:47 發表 查看引用來源

雀館位竟然有係生妹??真係奇聞,一於及及先!!!
名山義扭右巷左尾房食左件湖北model身型高佻靚幻幻,開6魚包套吹,吹功好勁吹左好耐唔叫唔停,昅手波白滑長腿好好屌,聽日就走,想食要快!

引用:
原帖由 97015830 於 2023-11-20 18:35 發表 查看引用來源

一仔 OR 企企?
企企,一仔後生至少開4魚

引用:
原帖由 井之頭 於 2023-11-21 11:29 發表 查看引用來源

附近人員呢排有無洗地?
唔知做乜,成日都洗

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-11-22 16:24 發表 查看引用來源

全記7仔有個黑衫,長牛,三十中女。算最好但開三魚。但都有人玩吹漲。太貴唔值。
而家靚d都開三魚架啦!冇計!

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-11-22 16:24 發表 查看引用來源

全記7仔有個黑衫,長牛,三十中女。算最好但開三魚。但都有人玩吹漲。太貴唔值。
老冠淫on遇到個細粒廿尾白滑大真波靚中女,開3魚淨屌,有前後沖涼,可以小車奶蓮奶全身,唔比奶西,但身型正對波彈手好好揸個窿緊窄,第一次黎話後日走,想食要快!

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-11-24 16:50 發表 查看引用來源

三魚我去廟記玩後生妹好過。
後生妹死魚零服勁催鐘,咪搞我!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-25 15:12 發表 查看引用來源
土記撞見條囡係巷仔除褲疴尿,以為冇人見到,嚇到佢彈起身休褲都休唔切,仲要笑騎騎,一睇就知是隻遊街企鵝,問咗兩條魚,三十尾至四頭,上房探過究竟,舊樓板間房一入去就係床,純粹探過究竟最終沒幫襯,因條囡唔得。俾佢口噏噏屌住走人 ...
你唔做又上去睇房,抵比囡屌!😝😝

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-26 18:33 發表 查看引用來源

原來有兩隻企,不過都係大媽G ~ 俾錢都唔食 !!!
下次咪制,小心比兩隻大媽G姦左你!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆