上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
633  866.6k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-2-11 14:18 發表 查看引用來源
電子世界對面樓梯一件白滑高挑长腿輕中,企多陣已經唔件咗俾C.兄捉咗上樓食年夜Q.

原來唔只一件,仲有件後生短髮正妹,呢次發啦,食埋個尾Q收爐返屋企食團年飯!!!! ...
件短裙白滑靚輕中都好多師兄幫襯,咁L好生意唔怪得要做到年三十,佢肯定過肥年!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-2-13 19:56 發表 查看引用來源
官記今晚冇晒企企,落娼樓大旺,目測有廿間左右有開,有上牌只得5-6間,收四至五魚質素一般,9粉樓上有兩間有開,收四魚質素麻麻,爛樣易扭有兩件舊女開,珊扭一樣收四魚冇加價! ...
老冠冇野食㗎啦落妙記啦!!!

暫時依幾日儲下米青先等7號衰正苦對疫情放寬番先出去屌個痛快到時D囡都開放些

有冇試過元記東提街D中女,究竟咩玩法

有件高挑靚中話兩魚包吹!!!

老觀太平洋有好嘢細粒大波白淨長髮中,貼身短裙长砵有腰前面小腩,之前未見過,淫眼挑逗路過麻甩幾正!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-2-25 13:23 發表 查看引用來源

多謝YY兄推介!真系甘正?今日收工過去老觀昅下先!
有冇見到??
今日好似唔覺佢有出現 !!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-2-27 18:45 發表 查看引用來源
剛見老觀巴位有件長金毛灰連身短裙中,樣一般但對野幾大!系咪YY講果件?但吸引力麻麻……
之前個件唔是长金髮,但係是一件頭粉藍色短裙,著對长boot,唔知呢幾日會唔會染咗頭髮 !!!

今日搵 agent 野食,上咗旺角一件靚輕中,地方骨子又乾淨私隱度高,估唔到服務仲超好有埋毒龍前後幫沖涼,鐘意可以奶gap,不過收6魚唔可以成日玩,留番D食企企,不過有時食下貴野平衡番先有癮!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-1 08:23 發表 查看引用來源

系咪女淫皆?我今晚都有去!試左件大波白滑皮膚令輕中,收六魚有按摩前後侍浴環吹扑野,服務超正可能我地系同一件囡?
而家周圍都係依D agent,上4台睇睇大把,一個agent hold三四件都要走均油尖旺幾幢大厦先睇得晒,我唔係女飲街個邊,我去咗賣電話個邊!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆