上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
62  866.7k

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-2-18 07:43 發表 查看引用來源
老官勁多企唒出黎,都有十幾個,當然都系長駐女為主哈
昨日去YL一樓一, 講好三魚半, 入門即派利是. 到比家用時, 條女話"新正頭, 比多一魚啦". 師兄有無試過??

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-2-20 08:28 發表 查看引用來源
踩佢有味,隨意隨你比多少TIPS就有,自己應對,大家成年人唔糸小朋友毫無心計手段道行之類哈
昨晚再去番屌, 佢收番原價, 無再問利是. 算啦, 反正服務OK

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-2 18:59 發表 查看引用來源

最終去左太子屈人寺樓上易扭右中房,食左件老翻陳海琳,身型細粒白滑對真波好彈手,四魚包膠吹,服侍幾好變身做左加泳狂屌爆左佢個索老婆!
三張幾??? 四魚抵屌啦. 屈人寺樓上?.........比多少少提示, 就功得無量.

13個月, 90%食中女 & 嬸嬸, 仲要番食再番食. 真想切左條賓州, 吾想屌老閪.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-3-24 22:23 發表 查看引用來源
今日收工去鴨記買野,買完九痕上左義義零死樓右巷頭巷,系件新做怕羞淫妻輕中,目測若三張尾身型正樣一般,開四魚包環吹,有前後侍浴服侍好,上床先奶蓮再落力環吹,吹爽就上套狂屌,男上,坐蓮,騎馬,狗仔乜招式都得!白滑真昅手波勁好渣! ...
四魚, 三張尾, 抵屌啦. 昨晚7點系YL, 四魚, 屌件四張尾. 對住床頭塊鏡玩狗仔. 臨射精前, 換番男上女下收工.

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-4-11 22:18 發表 查看引用來源

初下海唔識呢D蠱惑招,任我魚肉先有咁正服務
想搵件廿零歲黎屌, 起碼$1200以上, 服務態度仲要麻麻. 幾百蚊,只能屌大媽.

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2021-4-13 16:17 發表 查看引用來源
師兄 知唔知元朗李昆樓輕中開返工未
吾知. 好多都熄燈, 要睇彩數.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-4-22 19:26 發表 查看引用來源
今晚咸記冇乜女,只見脆華2,3妖,得魚三妖,講東一妖,唔落冇損失!
吾想再食老妖, 條鳩差不多吾識硬了.

引用:
原帖由 yanking200x 於 2021-4-26 21:12 發表 查看引用來源
點解尼個post甘靜架?
咸故, 聽得多厭了

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-4-27 21:24 發表 查看引用來源
之前回港易開始已經多咗陀北返黎企,161,指壓,桑拿哈哈哈哈不過都糸主要C10,C11之類啦哈哈哈哈少部份C9正常丫哈哈哈哈
嬸嬸?? 好驚呀.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆