一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
9  873.1k

回覆 295# hongkonger97 的帖子

97兄,想問一問幸仔其實姐係上海街邊個位置?附近有咩店舖特徵?謝謝解答~

回覆 341# YuanYuan 的帖子

想問吓相頭得唔得?謝謝

回覆 764# YuanYuan 的帖子

YY兄,請問尚街幸汁具體位置姐系邊度?唔該

回覆 841# YuanYuan 的帖子

Yuan Yuan兄,可以pm一吓嗎,謝謝

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-17 21:21 發表 查看引用來源
老觀匡0度 高挑靚輕中又返黎,幾年唔見又靚咗,今日著灰色瑜珈褲份外顯得對腳又靚又修長,唔快D食走寶!!!
YuanYuan兄,請問工作室係邊個位置?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-20 20:46 發表 查看引用來源
新街有件後生企,企登街與新街位置,唔錯可以食用!!!另加一件高挑瘦底長裙中 !!!
YuanYuan兄,請問新街是否指 "x填地街"嗎?
具體位置在那裡?
謝謝

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-4-17 22:15 發表 查看引用來源
老觀幫人財務大押隔離樓梯有好嘢食 靚輕中 白淨 紅長髮 年輕,著白恤衫黑長褲白波鞋,瘦身材,呢件冇得輸 !!
呢件應該今日新到,但服務差到無朋友,催鐘,煙屎牙,仲要完全零波接近平面果隻,跌錢之選😓

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-4-18 02:00 發表 查看引用來源

辛苦晒,做福人群
佢仲話吹加1魚
見倒佢棚牙已經無晒胃口
佢除完衫果吓我o撚咗咀
乜撚野事?
長平公主?
佢仲要瘦到得棚骨,我應該一隻手可以鏈得爆佢手臂同小腿,仲要食勁多煙
話唔定係道姑嚟😵‍💫
諗起都恐怖,兩魚我當跌咗

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-4-27 20:34 發表 查看引用來源

老官食到件三張幾高佻令輕中,新做服務好好,仲有環吹,69奶西,咩招式都得,淨系冇車牌,收三魚性價比高!一定會返食!
咁正,恭喜食到好嘢,請問邊個位置?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-4-27 22:57 發表 查看引用來源

衰鵝紅V果頭游走, 呢個位食過好多好野!!!
有咩特徵 和 衣著打扮?
謝謝

前往最後回覆