47 12345
上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
46  864.0k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-10-11 09:07 發表 查看引用來源

勝在後生,呢D 無互動無交流,齋屌,有D唔除上衣,唔俾錫波,後生仔先得!!!
by the way 放完國慶,老觀好多新囡!!!
係, 無互動無交流,齋屌, 好似屌sex doll, 無癮頭. 而家見到十拎廿歲靚後生都無咩衝動.

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-10-11 00:34 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 三刀金主 於 2023-9-29 18:57 發表 查看引用來源

成條西貢街都係校服裝妹,但唔知點解全部戴口罩無樣睇,腳又唔算靚,好少客玩。 ...
咁揚, 招惹好人

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-10-3 18:35 發表 查看引用來源
8 魚 至 1 叉,如果贏咗馬仔都都OK
其實神房都6,7魚. 仲假相又伏, 時8魚1及叉, 後生靚又dup得玩得, 性價比唔過份, 只係物賤鬥人窮.

早幾日迫街新街有疑似偷錢雞,會帶去東安街,唔係平時新街的房。
床有板隔住門口,訓底就看不到門。
叫你把衣服放在門旁邊台面。
KEY 放在門外閘邊隱蔽的地方。
入房前見走廊有人鬼鬼祟祟。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-11-5 14:32 發表 查看引用來源

上個月頭見過東安街雞,仲要幾靚囡後生三十頭,我初頭驚佢係猜婆放蛇,監察咗佢兩個客,鬼鬼鼠鼠走入條好黑嘅巷仔入面,做咗三四個客就直奔上海街消失於黑夜中,仲以為見鬼,後尾我諗佢其實係咪賣緊D違禁品??唔知,最終佢好快消失咗食 ...
上月我都有印象見過一件不錯的,想去馬,見佢帶客入黑後巷,唔方好野。新街企得嗰邊是問題雞機會都幾大。 正路雞一般企番近紙扎店對面街。不過妖既居多。

近排神房 "花姑娘" 的女P圖太勁, 上到去肥西一隻樣又唔對,無食慾, 頂

引用:
原帖由 steinjack 於 2024-3-7 22:50 發表 查看引用來源
近排神房 "花姑娘" 的女P圖太勁, 上到去肥西一隻樣又唔對,無食慾, 頂
結果都係食企企, 又平, 見到先上, 中伏機會無咁大. 見到食唔落最多扎炮.

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆