上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
579  863.7k

引用:
原帖由 newbc 於 2024-4-1 16:48 發表 查看引用來源
好亂呀,土記係土瓜環定油麻地?😓
頭者!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-27 22:00 發表 查看引用來源

算唔錯架啦呢D輕中質素車模身型!!!
咸記衫揚兩送旁食左件高佻靚湘輕中,2魚+1魚環吹,環吹吹功一流吹左好耐,可小車奶蓮,騎馬坐蓮再男上狂渣波狂屌出野!服務好冇催鐘慢慢玩會返食!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-4-3 20:20 發表 查看引用來源
講錯係衰我街唔是二安街
特徵就係高挑中白滑!!!其實認真想口爆佢!!!
而家系衰我街現場!唔見有高佻中白滑!可惜!2魚環吹好抵玩!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-4-3 20:20 發表 查看引用來源
講錯係衰我街唔是二安街
特徵就係高挑中白滑!!!其實認真想口爆佢!!!
見唔到你話呢件,但系衰我忠庵旁遇到個東北高佻靚輕中,身型fit白滑大蓮波,3魚包環吹好服務,環吹吹功一流吹左好耐,上套男上狂渣大波狂屌出米青!唔催鐘慢慢玩,東北魔女忍真冇得頂!

引用:
原帖由 timLeung88 於 2024-4-4 00:49 發表 查看引用來源
師兄忠庵旁即係咩位置呢?🙏🙏
諧音,好多廢老坐系度飲啤酒

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-4-4 20:11 發表 查看引用來源
哈哈哈 中銀呀 屌你 ~ ~ ~
系你上次土記帶保唐衫左仔房,食左件哈高妹,4魚8,+1魚環吹,有前後侍浴,吹功好吹左好耐,上套男上,狗仔式啪啪啪,再男上狂渣大真波狂屌出米青,有d催鐘皮膚略黑唔夠白滑。

引用:
原帖由 mikekophone 於 2024-4-6 18:10 發表 查看引用來源
哈是哪個國家或地區?
哈爾濱

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-4-10 21:57 發表 查看引用來源
可惜睇真D條腿有D粗 , 反而窩記果邊多正野!!!
老冠Fa舖旁食左件細粒昅手波白滑廣西妹(自稱26歲),2魚識白話對真波好渣窿窄幾扺玩!

[quote]原帖由 YuanYuan 於 2024-4-14 19:32 發表 查看引用來源

剛咸記保0屌左兩件靚輕中,一件湘妹/一件河南妹,2魚淨屌可奶蓮錫臉小車,唔催鐘大大滿足!

[quote]原帖由 YuanYuan 於 2024-4-23 22:13 發表 查看引用來源

系老冠甘Q見到細粒姣輕中相好,開2魚包膠吹即上,先冲洗上床狂奶蓮捽西,女奶我蓮捽JJ,上膠吹硬左騎上黎狂搖,再邊奶蓮邊坐蓮,最終男上狂奶狂渣蓮屌爆佢出米青!性價比超高!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆