上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
57  873.9k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-12-14 22:25 發表 查看引用來源
今晚咸記big街好多靚靚娘家婦女搵食,斯斯文文內心好淫。
咸記百花齊放.成街係鸡.後生都有.剛玩一件係妓評家介紹.年過四十中囡.無生仔嘅姊姊gap,
白淨波靚.無肚紋,開刀紋,隻
閪少毛.一線閪.好好嗒,我屌唔到.但妓評家話屌落好緊啜住.150, 不過炮房要過彌敦道行到登打士街轉角既恒隆大廈.地方乾淨

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-12-15 07:37 發表 查看引用來源

咸記百花齊放.成街係鸡.後生都有.剛玩一件係妓評家介紹.年過四十中囡.無生仔嘅姊姊gap,
白淨波靚.無肚紋,開刀紋,隻閪少毛.一線閪.好好嗒,我屌唔到.但妓評家話屌落好緊啜住.150, 不過炮房要過彌敦道行到登打士街轉角 ...
恆隆大廈

師兄 我是宗實fans求介紹恆隆大廈聯絡方法.謝謝感激🙏
佢瘦瘦削削,係咸记公園近善導会楼梯企.開價都係百五.快点去屌,俾人屌鬆,冇左妓評家話屌落掹出插入有砵次砵次声

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-12-25 18:54 發表 查看引用來源
咸記性旦冇乜G叫,剩番D丑熟G留港!!!
咸記聖旦就算朝早都成街都係鸡.唔知你睇乜能,暖的企滿亍,有件睇落好能後生,相頭OK就企龍蝦炮房入口,齋两斤,好能旺,企一陣又上楼,而家丑熟G全可直插,

引用:
原帖由 三刀金主 於 2024-1-3 13:33 發表 查看引用來源

唔形容下外貌衣著,點知邊個係。
咸記有幾多靓囡,二.三就有得食,唔通去五六百深水埗食五十路

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-1-9 21:33 發表 查看引用來源

旺咗成個禮拜,静番一日好正常,唔係D清潔工又大條道理洗地 !!!
用安全套喇。有5名愛滋鸡中出大妈小心

衛生防護中心表示,留意到自去年8月開始,涉及女性工作者新感染愛滋病毒的人數異常增加,至今涉及5名年齡介乎51至63歲的女性,大部分曾於油尖旺和深水埗區提供性服務。其中一人曾出現發燒及紅疹的急性感染症狀,經醫生懷疑後檢測發現,其餘則自行檢測後發現。根據流行病學調查,目前未發現有關個案涉及共同感染源頭。所有病人情況穩定,正接受愛滋病毒治療和護理

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-1-11 07:02 發表 查看引用來源
用安全套喇。有5名愛滋鸡中出大妈小心

衛生防護中心表示,留意到自去年8月開始,涉及女性工作者新感染愛滋病毒的人數異常增加,至今涉及5名年齡介乎51至63歲的女性,大部分曾於油尖旺和深水埗區提供性服務。其中一人曾出現 ...
去上水食幻幻,做米青日月嘅人

引用:
原帖由 hk_player 於 2024-1-17 16:48 發表 查看引用來源

請問係咪有人奶食?係就正。。
我咁耐都係食過兩個人奶,一個泰妹,就生完,另一個就潤忠足浴

引用:
原帖由 三刀金主 於 2024-1-19 18:33 發表 查看引用來源

就算無人奶,依家多數女唔比啜lin啦。
以前五十年前廟亍叫鸡唔止唔俾啜.玩Lin都唔俾.個波只可細力摸.而家我就唔知你玩乜囡.靚妹仔無Lin頭點啜、咪濑.咬糧後.我玩咁耐.靚妹仔就.其他真好少唔俾啜Lin.可能你玩超級幻幻.啱啱賁起.掂下都痛企企唔俾.笑!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆