作故仔 唔好睇 I (最終編) ~ 要是有緣

收藏  |  訂閱
12  32.1k

寫多啲寫得好好!好有待入感。

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2020-11-8 04:24 PM 發表 查看引用來源
以前每日返工放工, 而家每日都諗, 今日放工會唔會撞到K呢? 所以每日我都會有啲打扮, 同事都笑我蜜運中, 實際上都仲係好渺茫, 我哋都無約定嘅! 上次食飯之後, 我哋係有間唔中遇到嘅, 但係佢都無再約過我, 搞到我苦無 ...
每次睇妳的故事都睇到唔想停!

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2020-11-27 12:23 AM 發表 查看引用來源
第二朝醒咗! 阿妹話: 家姐你好重呀!! 責扁我呀!! 然後細細問我係咪拍緊拖, >< 又問我係咪同男朋友咩咗! >< 佢話我噚晚發開口夢, 講話咩嘢「勁呀!!」 仲好用力咁攬住佢, >< 今次真係水洗都唔清, BUT佢話: 家姐你唔使 ...
水乳交融的感覺,感受到妳的喜悅!

恭喜妳呀,係咪等喱一刻的來臨開心過中六合彩呢
引用:
原帖由 -小龍女- 於 2020-12-7 10:54 AM 發表 查看引用來源

多謝支持!!

甜蜜過後, K不斷讚我整嘅蛋糕好好食, 我不斷讚K揀嘅香檳好好飲, 佢笑我瘦咗要食多啲! 我笑佢想養肥我無人要呀? 11點到佢送我返屋企, 一出門口就拖住我隻手, 雖然都無咩交代清楚, 但已 ...

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2020-12-18 08:09 PM 發表 查看引用來源
K認識了Q小姐(妹妹)不久之後, K因為公司接到一張訂單, 要與外面嘅公司聯絡及合作, 因為今次嘅合作, K認識了對方嘅代表M小姐, M外表成熟, 迷人而又有女人味, 工作經驗豐富, 當然年紀也比K大, 但據K所講, M樣子甜美,  ...
寫得好好令人好似係現場一樣ff

快啲繼續update喇,等得好辛苦哈哈

每次都睇到頂曬癮,多謝分享,祝樓主新年快樂^^
引用:
原帖由 -小龍女- 於 2021-2-10 01:34 PM 發表 查看引用來源

好抱歉呀!!

但係返到屋企諗吓...... 咁好聽, 都聽到下面濕晒咯! 做咩唔聽埋落去啫?! ^^ 於是WHATSAPP叫佢再講埋落去...... ^^ K話, F原來都幾怕醜吓架! 按住K個頭, 猛咁話: 唔好呀!! 唔好啊!! ...... 轉個 ...

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2021-4-2 10:18 AM 發表 查看引用來源
佢哋係咪真係無做到呢?? 雖然K話無...... 但係我都係半信半疑, 不過K話F都好奄尖吓! 每次交住都必須穿著UNDER, 唔可以係佢背搞佢, 因為怕比人偷襲或者梗硬嚟!

之後K自己去洗手間換咗條乾淨嘅UNDER再同F玩過, K話,  ...
又未必個個男人都係咁!

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2021-4-29 08:30 PM 發表 查看引用來源

咁你呢??

經過第一次約會之後, K話... 同F好似有咗個默契咁! 差不多個個星期都有約會, 有時隔一兩日就會見一次面, 由最初係街上會間開咁行變成肩碰肩, 最後都係由F主動繞住K手臂, K才敢大膽地去拖返F, K話... ...
終於等到妳返來!

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2021-5-26 11:33 AM 發表 查看引用來源
好多人係未搵到真愛之前都係搵錢, 當搵到錢之後就想搵真愛, 好似K先生咁! 一開始出來做嘢已經係搵到錢果隻, 佢一個月人嘅工係我幾個月, 年尾除咗雙糧, 仲有花紅同奬金, 係女人嘅眼中, 簡直係一個筍盤, 而我亦同其他 ...
睇完又唔知要等幾耐哈哈,無論如何我都會等妳Update~~

前往最後回覆