上一頁下一頁
發新話題

作故仔 唔好睇 I (最終編) ~ 要是有緣

收藏  |  訂閱
63  32.0k

作故仔 唔好睇 I (最終編) ~ 要是有緣

叫阿YEN,

中學嘅時候因為肥, 所以一直都無拖拍, 畢業後, 係工作上又識唔到, 因為怕一個人過一生, 所以下定決心上網識, 結果第一個呃咗隻豬, 第二個嘥咗我5年時間, 第三個玩咗我2年, 傷心失望無助下, 一個人好寂寞咁再過咗2年; 之後機緣巧合遇返舊友K先生, 雖然無咩尷尬, 但總覺得有啲唔好意思, 原因係我哋以前咩過, 加上自己對佢有啲意思 ...... 經過好幾次相遇, 然後又逃避, 最後我哋都係相遇返, 由偶然慢慢變成經常, 閒談間得知, K先生原來已經搬來了幾個月, 由於近日轉了新工, 可以準時收工, 所以造就了我們的相遇機會......

K先生一向很好客, 曾幾次邀請我作客, 婉拒了好幾次後, 才答應了星期五, 相約在車站等, 見面後想買些東西上去, 但K真的很好客, 堅稱不用客氣, 所以我亦順其意思; 第一次去到K先生屋企, 都有啲擔心架! 一, K先生係有婦之夫, 二, K太太是否在家呢? 三, K先生會唔會想...... 咩我呢? 不過, 都唔驚啦! 又唔係未同佢咩過! 或者可能同以前一樣咁享受呢! 結果, 上到去係空無一人, 參觀過後, 一張K太太嘅相都無嘅?  

K先生屋企很骨子, 厨房是開放式, 兩個房, 一睡一書, 客飯廳共用, 二人梳化, 所以我們傾談時, 都要側身坐, 才可以面對面, 閒談中K先生問我飲咩! 氣水, 啤酒, 紅酒都有, 結果最後佢煲水沖咗綠茶, 佢話係從日本帶回來的, 如果試過鍾意嘅! 可以送盒比我, 席間我們對座於厨房工作枱, 一同品嚐K先生推介的綠茶, 不禁令我想返起, 以住曾經一起對座吃晚飯,

傾咗咁耐, K先生同以往一樣咁健談, 但總是沒有談及過去往事, 由於我很八卦(我好想知道^^), 所以...... 我先開口 : 點解唔見K太太嘅? ...... K先生停頓咗一陣後話 : 佢係洗手間...... 吓??? (點解頭先唔見嘅?) 你呃人!!!^^ 之後K先生好輕鬆咁同我講: 離咗婚 ...... 點解呀? 因為有第三者 ...... 唔係K太太果邊呀? 係 ...... 咁! 第三者係? 係S ...... 之後我無出聲, K先生憶述......

「大約5年前到, K同太太一齊加入咗群組, 當時S已經係同女神係群組內公開拍緊拖, 透過活動大家互相認識, 閒談間, 得知女神很羡慕K佢哋結了婚, 很希望早日同S拉埋天窗, 可惜只係神女有心, 呢個亦係二人分手嘅原因, 之後女神開始向K招手, 所謂美色當前, 加上K太太忙於太太團嘅活動, 很容易便有機會讓K和女神幽會, 這都是一眾男人夢寐以求的, 與此同時, 其實S亦早已看中了K太太, 並暗地裡結交, K太太就利用太太團為藉口, 實則與S偷食, 」

「4年前, 我加入了群組, 巧合地搭上S, 火速發展, 成為公眾嘅一對, 後來得知, 佢同女神係偶斷私聯, 為求留住佢個心, 我甘願與女神分享, 並順從S嘅意思, 同女神及K一起玩交換......, 呢段時間S的確真係好錫我, 直到女神消失咗! 我哋4個嘅關係結束後, S開始專注於事業, 滿以為會有到達終點(結婚)的一天, 誰知佢瞞住我, 係出面搞女人, 而且仲要分手添, 苦苦哀求下, 才可以換來一段SP關係, 維持了幾個月, 我終於肯下定決心離開佢, 從新開始......」我的回憶......

現在終於真相大白, 原來係「我偷你前女朋友, 你偷我太太, 加上一個大傻瓜嘅情慾故事.」我同K先生都不禁苦笑一番, ...... 跟住大家都無出聲, K站到我背後, 雙手按住我的肩膀安慰我, 過咗去啦! 唔好諗啦! 一齊落去食飯啦!

心諗, 係咁多咋! 咁好機會, 都唔落多兩錢肉緊...... 抵你比人搶咗個老婆囉!!   我係咪好衰呢!!

作故仔 唔好睇 I (前傳)
作故仔 唔好睇 I (PART 1)
作故仔 唔好睇 I (PART 2)
作故仔 唔好睇 I (外傳)

承接上文

02 5#
03 6#
04 8#
05 11#
06 12#
07 13#
08 16#
09 17#
10 19#
11 20#
12 21#
13 24#
14 26#
15 27#
16 29#
17 31#
18 34#
19 36#
20 39#
21 40#
22 43#
23 45#
24 47#
25 48#
26 51#
27 52#
28 55#
29 56#
30 59#
30 60#
30 61#

(全劇完)

好耐冇見你啦😍😍😍

等你好耐了,終於回來啦

JPY 💱💱💱💱💱💱

知今次算唔算係同K嘅第一次約會呢? 不過係唔係都好, 我今日好開心, 同平日嘅星期五唔同, 我一改以往逢周五都T-SHIRT, 波鞋, 牛仔褲嘅習慣, 著咗白裇衫, 深寶藍色半截裙, 黑色尖頭露踭2吋高跟鞋, 無著絲絲, 可能大家都覺得好返工FEEL, 但係我鍾意呀! 我覺得咁著, 再加埋我係四眼妹, 會好斯文!!

係車站見到K先生, 佢第一句就讚我今日好靚, 我好開心, 之後跟佢上咗去佢屋企參觀, 因為見佢屋企一張K太太嘅相都無, 我諸事八卦問吓, 結果原來係已經離咗婚, 打蛇隨桾上, 得知背後原來有一段偷情嘅故事, 而且仲係同S有關, 對質過後, 原來我都係受害人之一, 原本應該好開心嘅一個晚上, 現在...... 難怪K一直都沒有和我談過去, 加上我哋之間嘅交換關係, 更加係尷尬之極,

幸好我放得低, 經K先生安慰過後, 收拾好心情, 便一起去吃晚飯, 因為方便嘅關係, 我哋都係去咗屋苑附近嘅小店, 雖然沒有甚麼情調氣氛, 但勝在清靜人少方便傾計, K很隨便為我點菜, 但都有問我喜唔喜歡, 男人之中佢都算係細心架啦! 之後佢開始問我住邊, 講吓住嘅附近環境係點, 買咩方便, 買咩唔方便, 跟住又講吓佢屋企人(父母)住邊, 同屋企人住有咩好? 有咩唔好? 大家都不約而同話 : 帶朋友返屋企(過夜)唔方便囉! ^^ 相處氣氛很好, 說話亦沒有避忌, 很愉快的一餐飯, 我記得佢係食... 豬扒... 飯呀!^^ 我就食天富羅, 飯後我哋行咗一陣, 佢先送我返屋企, 一路上我哋有傾有講, 例如我嘅衣著, 點解星期五都仲咁FORMAL嘅? 跟住就, 對鞋好似以前見我著過, 咁我保養得好呀嗎!^^ 跟住佢就笑我, 一睇就知我保養得好, 咁你啫係笑我老啫!! ^^ ^^ 開心嘅時間過得特別快, 轉眼就來到我屋企樓下, 咁耐以來, 佢係第一個男仔可以送到我屋企樓下架! 以前好怕比屋企人知我同咩男仔來往, 因為我所識嘅都唔係好男仔, 今次我好似毫無顧累咁! 就算唔係嘅! 做吓朋友都好呀! 反正住咁近, 有個照應呀嗎!

送君千里, 終需一別, ,首先多謝佢嘅邀請, 然後約定下次我請, 係閘門前揮手道別後, 才上樓, 返到屋企後, 還收到佢來電問平安, 很完滿的一晚......

到屋企之後, 屋企人都問我今晚去邊? 阿妹仲跟住我入房, 問我去邊到食先? ...... 同邊個去? 佢識唔識架? ...... 唉! 我換衫佢都唔肯走, 仲話一路傾, 一路幫我換喎! 之後我入去沖涼, 洗臉, 刷牙, 照照鏡, 今日笑個樣係咁架! 不過...... 老咗啦! 啲皮膚差咗! 有啲鬆, 個胸都係啫! 無以前咁挻, 係無咩點肥到, 又無咩點瘦過, 唔知佢(K)會唔會嫌我呢?? 2年前女神都係我而家個年紀啫! 但係人哋邊係咁架啫! 仲拍得住細過我2年嘅K太太, ><

沖完涼, 抺乾個頭, 吹一吹佢啦! 呢2年最自豪就係留咗呢把頭髮, 無電, 無染, 定期修剪, 只係吹吓! 用少少定型用品, 同事們都很羡慕, 及請教我打理嘅方法, 如果唔係呢把頭髮, 呢2年都唔知搵咩做寄託呀! 一個人吹吹吓, 又諗返起以前, S好鍾意揸住我呢把頭髮, 按住我個頭, 前前後後, 出出入入咁吹, 仲有從後扯住我條馬尾玩狗仔式, 佢話鍾意當我馬咁騎喎! 都唔知點解... 果陣時我乜都聽晒佢話, 不斷滿足佢嘅需要, 雖然佢係咁砌我, 但係我願意架! 我甘心情願比佢砌, 當時我覺得同佢一齊好開心!好好玩! 好刺激! 呢啲係以前啲男友比唔到我架! 唯一係K囉! 可能因為要係S面前做啦! 最初都有啲顧忌, 同唔好意思架! 但係見S同女神玩得咁放, 自己都應該放開一試, 靚仔... 有風度... 肯討好我... 理所當然下我同K衝破咗! 之後發覺原來係咁刺激架!

一個人, 夜深人靜, 又係想咩嘅時候, 不過今晚唔寂寞, 因為腦海裡面有K, 同K咩過咁多次都係S在場, 雖然有時係分開隔離床, 但係總係唔可以太放任, 只有係浴室果陣, 才可以隨便啲, 溝通多啲, 但係點都比唔上噚晚果餐飯, 如果噚晚再上去佢屋企多一次, 我諗我哋會... 咩呀! 至少我會呀!

同S分開咗之後, 最初我都仲有所幻想架! 但係真係好辛苦呀! 之後好彩搵到宅男, 幫我過咗最辛苦果段時間, 宅男拍咗拖之後, 我又回復返一個人, 為有幻想吓啲...... 男同事囉! 上司, 老闆都有, 因為呢啲係最方便, 同日日都見到, 唔會記錯個樣, 試過...... 續個上(諗), 一個一個咁嚟! 一個一個咁招呼我! 直到最後一個, 我會為佢發揮到淋漓盡致; 有時會選定 2至3個對手, 一係同TEAM, 一係幾個好FD果啲! 要以合拍為主, 方便一齊上; 另外, 每日搭車返工路上, 見到啱嘅就記住個樣, 見得多嘅就幻想多幾次, 見得少嘅就好快唔記得咗! 但係, 好少會幻想歌星明星果啲, 因為太無可能啦! 就係咁... 自己為自己解悶囉!

回覆 6# -小龍女- 的帖子

終於有更新👍🏻妳幻想得多嘞,今次到我幻想大大力狗仔妳先😆

引用:
原帖由 issac76 於 2020-9-25 16:12 發表 查看引用來源
終於有更新👍🏻妳幻想得多嘞,今次到我幻想大大力狗仔妳先😆
謝謝!!

過咗周未周日休息打掃買餸煮飯後, 又係星期一嘅返工日開始, 我公司雖然唔算大, 分有採購, 營業, 人事, 行政, 會計等, 而我就係OAD其中一員, 由於職位低微, 要負責一啲跑腿嘅工作, 所以經常都有機會去到各部門, 接觸到不同嘅同事,

係我印象中, 公司對內嘅部門都係女同事居多, 如會計, 行政等, 對外就男同事居多, 營業, 採購等, 其中以會計係最多女同事, 由上而下只有一位男同事, 雖然佢嘅職位係部門內最低, 但係衣著都好整齊, 年紀輕, 仲幾靚仔添! 會計唔使帶眼鏡, 少有... 致於佢身邊嘅女同事, 就剛好相反, 全都係帶眼鏡, 好大個黑眼圈, 連衣著品味都好鬼低, 但係又全部嫁得出喎?? >< 至於行政部就高級好多, 女的全部行政套裝, 高跟鞋, 絲絲, 即男人最鍾意嘅OL誘惑, 個個都化晒妝, 梳好頭才返工, 男的只有兩個, 一個是坐房的老闆, 另一個都經理級,

講到最多男同事嘅, 應該係營業部, 而且仲係最多靚仔添! 同埋年紀都和我相約, 所以好有幻想空間, 其中令我最心儀嘅有兩位, 一位我叫佢做FAT, 另一位就係坐佢隔離, 我叫佢做THIN, 固名思意, 一個肥一個瘦, 起初我係留意到FAT先, 因為生得高大, 有180, 雖然唔算係靚仔, 但五觀端正, 說話時有點牙力, 性格應該幾硬朗, 覺得會幾穩重, 同有安全感, 我好鍾意從背後看佢, 高高大大, 至於...... THIN呢...... 其實係靚仔過FAT好多架! (我覺得)營業部最靚仔係佢, 但係就生得無咁高囉! 170到啦! 說話溫柔, 陰聲細氣, 聽完會今人好心甜, 但係就...... 好似, 好無安全感咁! 因為... 我諗... 佢係出面會有好多女朋友?!

衣著方面, 兩個真係南轅北轍, THIN係好整齊同斯文, 以淨色為主, 黑白藍居多, 無帶眼鏡, FAT就鍾意著印花裇衫, 花款顏色都幾多吓! 形象鮮明, 有帶眼鏡, 最初幾次都只係見到佢個背脊居多, 但係已經比佢高大嘅身形深深吸引住, 成日好想望吓佢正面, 但係又唔夠膽, 都經過好多次, 先有一次機會望到, 有啲失望囉! 不過無咩所謂啦! NOT BAD! 至於THIN, 係因為坐係FAT隔離先留意到佢, 第一個感覺係... 好靚仔呀! 當時佢望住我, 我又望住佢, 於是我避開咗佢, 但個心已經諗, 佢望我呀...... 不過... 都應該有女朋友架啦! 如果... 齋咩... 唔知得唔得呢? ^^ 之後我哋都對望過好多次, 開始互相點頭, (有啲心動添! ) 終於有一個朝早, 我哋撞到嘅時候, 佢主動同我講「早晨」! 我開心到彈咗上天花板添!

不過... 如果我仲係18/22, 我更係中埋去THIN到啦! 係好理所當然果種, 同一定係好多人會羨慕, 但係問心呀! 我自己係鍾意FAT, 因為鍾意囉! 只要唔介意就得, 其實我哋都有碰過面架! 大家亦有眼神接觸, 不過...... 始終大家都係連少少交流都無...... 每逢周未, 我想詳嘅時候, 第一選(齋計公司)一定係FAT, 因為我鍾意佢高大, 好幾次都係幻想佢從後進入我體內, 攬住我嘅BODY, 好溫柔咁慢慢插我, 係佢懷內我變得好細小, 好似一個小鳥伊人咁! 佢用手係我嘅肉球上搓吓搓吓! 用下身推到我個PATPAT彈吓彈吓! 頭果幾次我都好快忍唔住, 未換花式就已經去到高潮果個階段, ^^ 適應咗之後, 先有機會試吓抬高雙腿放係佢膊頭上, 然後就係騎係佢上面, 享受吓面對面嘅感覺, 騎係佢上面好有快感呀! 啲高潮一浪接一浪咁來, 最高峯嘅一刻, 係佢將我成個抱起, 企度小, 真係好高好高呀! (雖然只係幻想)

享受過FAT好幾次之後, 快感好似漸漸少咗咁! 我終於想試吓THIN, 同幻想FAT好唔同, 一開始就係想同佢擁抱同接吻, 唔需要除衫, 係張床度碌來碌去, 碌夠之後, 佢就騎係我上面, 我幫佢解開褲頭, 佢準備翻起我條裙, 我居然話「唔好!!」...... 然後張開個口示意, 之後佢乖乖哋咁放入我口中, 唔~~~~ 唔~~~~ 唔~~~~ 邊有男仔唔鍾意架! ^^ 佢一邊享受我為佢口交, 一邊用手搓我個胸, 我問佢舒唔舒服, 佢問我享唔享受, 我讚佢好硬! 好挻! 佢讚我好揸! 好彈! 我問佢想唔想? 佢又問返我想唔想? 之後好簡單, 佢採取主動, 翻起我條裙, 拉開少少條UNDER, 直接就插入我體內, 哦~~~~ (原來係咁架!) ~~~~ (THIN原來係咁架!) ~~~~ (一個靚仔, 原來係咁架!) ~~~~ 一時間幻想到神魂顛倒, 上衫和BRA都被翻開, 盲目地係咁吃我兩個雪糕球, 左右手一齊搓, 我好享受咁按住佢個頭, 下體享受住佢嘅出出入入...... 摟動腰肢, 掙扎但迎合, 雙手攬住佢, 雙腳夾住佢, 體內感受到膨脹收縮... 膨脹又收縮... 又膨脹又收縮... 一吓子就好用力咁攬住我身體, 枕在我乳溝內錫 Mmmm…… 接連好幾吓咁係我體內用力抽插, 好享受呀! 我無制止佢呀!! 頂到最盡嘅一刻, 佢係我體內瘋狂地頂到爆槳~~~~, 然後扒係我胸前一同喘氣!! 估唔到平日斯斯文文...... 敗類呢嘅!! ^^ (我鍾意呀!)

好滿足嘅一次, 幻想嘅時間好短, 10分鐘到(由插入計), 雖然只係一個花式, 但係好享受, 開頭都有啲水流, 但係我忍住, 到最後, 幻想到要爆發嘅一刻, 我真係忍唔住, 一吓子谷到爆出來咁濟! 啲水係下面係咁湧出離, 猷如山洪暴發, 一發不可收拾, 我即刻用毛巾按住下面...... 係我嘅幻想世界裡面, THIN真係可以令我... 淋漓盡致.

回覆 8# -小龍女- 的帖子

師姐好多時間性幻想,不如變實際行動,約佢哋出嚟砌過喇

如果有日幻想變成現實咁會點?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆