49 12345
上一頁下一頁
發新話題

屌人妻,点止屌一劑

收藏  |  訂閱
48  42.2k

屌人妻,点止屌一劑

收到柯打話可以上佢屋企屌,仲要係佢張床對住佢地張結婚相屌~
特別好feel,大大力咁插,個人妻又超配合,挺高個屎忽比我後入~
我問佢你老公勁定我勁,佢大讚我又粗又硬,屌得佢好入好舒服😋
比佢部收陰機收幾收我已忍唔住爆射(中出),件人妻仲要連餘滴都同我啜得干干淨淨~
比我抖抖再來坐蓮,呢招坐蓮盡顯佢對導彈威力,我双手都忙到不亦樂乎,啜完左又啜右,下身就由佢操控節奏,接應不了好幾嘢出現左波打面~
件人妻係咁叫我大力屌,我已經好大力咁屌緊~
我話#早知你老公屌你唔飽就早d call我啦,我實盡最大努力屌到你飽~
佢個老公根本就係綠奴,制做機會比我屌佢老婆,仲叫我當佢老婆係雞咁屌,仲話佢老婆好西淫蕩,比過唔少男人屌,難得佢老婆又係超配合,十足十1條人盡可夫母狗,件淫婦最後仲擘開比我睇住d米青流出嚟~
呢d咁嘅嘢,我當初都唔多信會有發生在我身上,唔通我做得好事多,邊有咁著數嘅嘢,点知係真有其事,不過都唔係冇付出😅

回覆 1# 入油強 的帖子

第一個讚。。師兄勁勁勁力十足

引用:
原帖由 不停索 於 2020-8-17 14:53 發表 查看引用來源
第一個讚。。師兄勁勁勁力十足
多謝師兄第一個讚

你個名好熟....btw 撐吓...講得咁生鬼

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-17 14:48 發表 查看引用來源
收到柯打話可以上佢屋企屌,仲要係佢張床對住佢地張結婚相屌~
特別好feel,大大力咁插,個人妻又超配合,挺高個屎忽比我後入~
我問佢你老公勁定我勁,佢大讚我又粗又硬,屌得佢好入好舒服😋
比佢部收陰機收幾收我已忍唔住爆射(中 ...
仲要玩撞破,佢老公睇住佢比人屌作壁上觀~
玩羞辱,恥辱佢老婆係淫蕩賤婦😅

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-17 14:56 發表 查看引用來源
你個名好熟....btw 撐吓...講得咁生鬼
先多謝你撐我~
小弟入油強,同女人入油係我強項🤭
但人夫就叫我做撚屌強😅

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-17 15:02 發表 查看引用來源
先多謝你撐我~
小弟入油強,同女人入油係我強項🤭
但人夫就叫我做撚屌強😅
人妻有個內地技師sp,不過而家冇得北上,另外仲有幾個兄弟都有上過呢個阿嫂,我只是其中一個😅
人夫愛玩夫目前,不過人妻比人屌就唔抗拒,夫目前就唔係每次都配合比佢老公,令佢隻佬恨左好耐先完佢好事🤭

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-17 15:10 發表 查看引用來源
人妻有個內地技師sp,不過而家冇得北上,另外仲有幾個兄弟都有上過呢個阿嫂,我只是其中一個😅
人夫愛玩夫目前,不過人妻比人屌就唔抗拒,夫目前就唔係每次都配合比佢老公,令佢隻佬恨左好耐先完佢好事🤭 ...
難得個女人又肯色放自己

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-17 15:16 發表 查看引用來源
難得個女人又肯色放自己
師兄有冇諗過搵佢玩多p

有得食仲可以中出,的確好正!

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆