上一頁下一頁
發新話題

屌人妻,点止屌一劑

收藏  |  訂閱
48  42.2k

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-8-18 12:02 發表 查看引用來源
好似我老友噉食咗我老婆仲可以玩中出又可以廿文廿武仲要同我講賽後報告。
的確好刺激,係朋友中廿文廿武
隨傳隨到,幾時想屌就call我即到

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-18 12:45 發表 查看引用來源
令我沉溺在一個深淵中,深陷於性上癮中
一個性上癮女人,玩得好顛好放,專登call我上去佢屋企,上埋佢張大床比我屌~
又同我內地遊,好似夫妻咁,同團的基本以前我同佢係夫妻,仲要有私人温泉房間,三日團基本上日屌夜屌😅
去到內地小鎮,根本就肆無忌違,通街拖手攬腰親咀,人少少仲會玩下露出刺激下別人眼球~

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-18 12:57 發表 查看引用來源
一個性上癮女人,玩得好顛好放,專登call我上去佢屋企,上埋佢張大床比我屌~
又同我內地遊,好似夫妻咁,同團的基本以前我同佢係夫妻,仲要有私人温泉房間,三日團基本上日屌夜屌😅
去到內地小鎮,根本就肆無忌違,通街拖手攬腰親咀,人 ...
由沉淪到陷入性深淵
玩淫辱,恥辱,羞辱
然后更玩到角色扮演
我要做佢契細佬,契仔
佢扮演無知少婦,扮演OL
更會扮演千人斬做隻企街雞

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-18 13:08 發表 查看引用來源
由沉淪到陷入性深淵
玩淫辱,恥辱,羞辱
然后更玩到角色扮演
我要做佢契細佬,契仔
佢扮演無知少婦,扮演OL
更會扮演千人斬做隻企街雞
有次內地短線遊,更刺激的就在我地係酒店房屌得如火如荼中
佢老公來電,佢仍示意著我大力屌~
呢d快感,充斥著無比刺激同驚恐😱

回覆 1# 入油強 的帖子

你不如改名做大力出精強啦

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-8-18 12:02 發表 查看引用來源
好似我老友噉食咗我老婆仲可以玩中出又可以廿文廿武仲要同我講賽後報告。
當時你有冇睇住?

師兄就好 呢啲機會好多男人想要
我都想同呢位人妻大戰

女人夠淫係好正,弓起師兄有性福

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-18 13:14 發表 查看引用來源
有次內地短線遊,更刺激的就在我地係酒店房屌得如火如荼中
佢老公來電,佢仍示意著我大力屌~
呢d快感,充斥著無比刺激同驚恐😱
真係好刺激wo………………

回覆 26# alstom 的帖子

冇得俾我睇如果可以睇嘅話一定玩埋三p。只可以聽我老友講的賽後報告。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆