上一頁下一頁
發新話題

屌人妻,点止屌一劑

收藏  |  訂閱
48  42.2k

女人唔洗太靚,有味道,有身材,玩得夠過,唔煩。都好吸引,起碼我會要先。

引用:
原帖由 理工駱駝 於 2020-8-20 09:18 發表 查看引用來源
女人唔洗太靚,有味道,有身材,玩得夠過,唔煩。都好吸引,起碼我會要先。
你說得啱

附件

引用:
原帖由 理工駱駝 於 2020-8-20 09:18 發表 查看引用來源
至閉好多人自以為自己係再世  潘安  厭三厭四呢 !

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-17 14:48 發表 查看引用來源
收到柯打話可以上佢屋企屌,仲要係佢張床對住佢地張結婚相屌~
特別好feel,大大力咁插,個人妻又超配合,挺高個屎忽比我後入~
我問佢你老公勁定我勁,佢大讚我又粗又硬,屌得佢好入好舒服😋
比佢部收陰機收幾收我已忍唔住爆射(中 ...
你個名好熟

驗左身未, 比咁多人咁吊過, 驚你勁唔到幾耐

引用:
原帖由 入油強 於 2020-8-20 13:47 發表 查看引用來源
你說得啱
不過呢D都係撞,老實講,做夫妻做朋友做SP都係緣。

真心講,要夾的好難

有D女人怕煩,其實質素幾好,都無另一半。

唔好以為一夜情都係男人著數,其實唔一定,大家開麻。

不過,這些機會不是屬於我的。

人妻仲想要多個對手嗎,我加入!

引用:
原帖由 wongsiulong777 於 2020-9-4 12:55 發表 查看引用來源
人妻仲想要多個對手嗎,我加入!
呢件人妻点止得我一個,佢都吾知幾多個對手,不過話佢爛屌,但又吾會濫交得好交關,通常都係熟人又或者同事,三吾識七d网友同陌生人,佢都話吾會約屌,又啱嘅,屌到隻西爛左會冇得happy,梗係吾好亂咁比d乜七都插入去,女人想比人屌都要好好做足保護😅

引用:
原帖由 夢想約定 於 2020-8-20 18:54 發表 查看引用來源
驗左身未, 比咁多人咁吊過, 驚你勁唔到幾耐
食得咸魚就抵得渴😅
唔洗咁嗱驚

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆