有冇人對屋企果隻就得,但對街外果隻唔得

收藏  |  訂閱
17  3.3k

有冇人對屋企果隻就得,但對街外果隻唔得

以前都唔係咁,因為試過唔得既經驗,之後就成日容易緊張,成日都唔係好得,或者硬一陣就軟返,點算

引用:
原帖由 真軍大師 於 2020-8-17 22:47 發表 查看引用來源
以前都唔係咁,因為試過唔得既經驗,之後就成日容易緊張,成日都唔係好得,或者硬一陣就軟返,點算
聽過類似case. 對住陌生全無慼情囡囡, 就緊張到吾硬.

回覆 2# hkg369 的帖子

唔通最佳解決辦法就係專一?只同屋企果個?

引用:
原帖由 真軍大師 於 2020-8-18 15:45 發表 查看引用來源
唔通最佳解決辦法就係專一?只同屋企果個?
吾又一定! 如果你好彩, 遇到件有經驗囡囡, 死蛇都比佢吹番醒. 一旦衝破你的心理障礙, 有番信心, 自然乜閪都可以屌爆.

一樣咁情形.。除非遇到D會出真水。 十幾年前大南街 試過啱啱新到 妹仔 未知規矩 唔識婉拒 居然 又可以 手指 刮西。 又可車輪 會出真水 硬到不 不得了 獸性大發 瘋狂抽插 不過 射 得好快

引用:
原帖由 真軍大師 於 2020-8-17 22:47 發表 查看引用來源
對性行為有焦慮者,大多數係會好介意自己係對方面前嘅表現。因過份擔心而失出咗咗性慾主導嘅心情。

建議清空想法,太介意唔得,結果就會唔得。所以集中係自己感覺,因一享受唔到個性行為,就只淨下焦慮。

引用:
通常係對住屋企嗰隻硬唔起,出去食野味就硬過石頭。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-16 17:11 發表 查看引用來源

通常係對住屋企嗰隻硬唔起,出去食野味就硬過石頭。
總之乜野人都有, 每個人情況都吾同.

心理問題黎啫
引用:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-10-20 13:36 發表 查看引用來源
心理問題黎啫

搵性治療師, 每次又跌$1000, 仲吾系包醫.

前往最後回覆