上一頁下一頁
發新話題

1夜10次郎,大家試過一晚搞到幾次?

收藏  |  訂閱
59  6.7k

最近WFH,日頭瞓覺,夜晚就好"精"神。

我同女友,夜夜生歌,儲埋好多"精"力。

有晚興起,女友又著左條喱士睡裙,擺明嬲吊。

首先,鴛鴦浴第一發,上床又一發,半夜醒又吊一發,

第二朝佢扒轉瞓, 我又騎上去吊一發,

精盡人亡, 之後瞓足1日1夜。

各位CHING, 1夜1朝吊左4發,已算我記錄,你地呢?分享下。

我最多試過一日3次。

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-18 17:48 發表 查看引用來源
最近WFH,日頭瞓覺,夜晚就好"精"神。

我同女友,夜夜生歌,儲埋好多"精"力。

有晚興起,女友又著左條喱士睡裙,擺明嬲吊。

首先,鴛鴦浴第一發,上床又一發,半夜醒又吊一發,

第二朝佢扒轉瞓, 我又 ...
當年同條女去呆灣旅行, 新相識, 青春無敵, 我地幾乎無離開過間房.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-19 12:37 發表 查看引用來源
當年同條女去呆灣旅行, 新相識, 青春無敵, 我地幾乎無離開過間房.
無離開過間房, 咁即係有無搞過?搞左幾多鑊呢?

無離開過可以1鑀都無搞架喎。。。

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-19 15:15 發表 查看引用來源

無離開過間房, 咁即係有無搞過?搞左幾多鑊呢?

無離開過可以1鑀都無搞架喎。。。
多到記吾到. 連春袋最後一滴精都射埋出黎.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-19 16:32 發表 查看引用來源
師兄真係好勁 👍👍

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-19 16:32 發表 查看引用來源
用左咩花式招數,教下小弟,點可以吊到最後一滴精都出埋

年青時可以一晚七次,早五六年同深圳個飯盒都一晚五次

引用:
原帖由 cpjelly 於 2020-8-21 18:11 發表 查看引用來源
年青時可以一晚七次,早五六年同深圳個飯盒都一晚五次
飯盒都5次!!??🤔

7次師兄係勁嘅,果然年青可為。
師兄7次連續定有休息?

回覆 9# 吉隆 的帖子

飯盒=平時就擺埋一邊,食先搵黎食
當然有休息啦,當中都有兩連發
其實做到幾多次好睇對手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆