上一頁下一頁
發新話題

1夜10次郎,大家試過一晚搞到幾次?

收藏  |  訂閱
59  6.7k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-8-25 16:05 發表 查看引用來源
艾兄, 你真係識講笑,多謝你誇獎。
而家年紀大咗,連續兩劑真係難咗少少。
當然係講笑, SUCH FUN.  

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-25 16:51 發表 查看引用來源
男人, 身體正常, 65碎以後, 性能力急降. 心好想屌閪, 但條鳩好難全硬. 硬吾到兩分鐘又軟番.
師兄真係講得好啱,有無方法可硬耐 d ?
可以玩嘅日子愈來愈少。

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-8-25 20:04 發表 查看引用來源

師兄真係講得好啱,有無方法可硬耐 d ?
可以玩嘅日子愈來愈少。
唯有食西藥, 當然系治標不治本, 條鳩得個硬字, 但無計.

有一轉去玩朋友帶去食甲魚, 第二日就出發去玩兩三日禁室啪啪, 覺得女人食咗都會有反應, 見佢兩個冇咩停過, 冇乜認真去計, 但十次點都有, 更加係後尾嗰啲射得出嘢, 朋友兩公婆年紀唔細 (5X) 真係利害.  

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-8-25 16:05 發表 查看引用來源
艾兄, 你真係識講笑,多謝你誇獎。
而家年紀大咗,連續兩劑真係難咗少少。
呢句真,20+果陣,去玩45分鐘馬欖,條女正的話真係可以出2次,而家真係無可能。

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-8-27 09:14 發表 查看引用來源

呢句真,20+果陣,去玩45分鐘馬欖,條女正的話真係可以出2次,而家真係無可能。
當年常平"管色沖涼", 條女系浴室幫我body massage時, 先屌一穫. 再上床按摩, 慢慢回氣. 90分鐘後, 幫我含能乃袋, 條鳩一硬即屌. 射完第二次, 剛好兩粒鐘埋單.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-27 12:44 發表 查看引用來源
當年常平"管色沖涼", 條女系浴室幫我body massage時, 先屌一穫. 再上床按摩, 慢慢回氣. 90分鐘後, 幫我含能乃袋, 條鳩一硬即屌. 射完第二次, 剛好兩粒鐘埋單. ...
C 兄都放低唔少子孫晌常平...

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-27 12:44 發表 查看引用來源
當年常平"管色沖涼", 條女系浴室幫我body massage時, 先屌一穫. 再上床按摩, 慢慢回氣. 90分鐘後, 幫我含能乃袋, 條鳩一硬即屌. 射完第二次, 剛好兩粒鐘埋單. ...
當年常平,真係男人天堂

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-8-28 10:23 發表 查看引用來源

當年常平,真係男人天堂
我人生能有此經歷, 不枉此生. 屌過100件以上, 來自大江南北嘅妹妹仔. 而家班90/千禧後廢青, 無此福氣.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-28 13:09 發表 查看引用來源
我人生能有此經歷, 不枉此生. 屌過100件以上, 來自大江南北嘅妹妹仔. 而家班90/千禧後廢青, 無此福氣.
原來c兄係高手,可以分享多啲,俾我地後輩學下野呀。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆