上一頁下一頁
發新話題

1夜10次郎,大家試過一晚搞到幾次?

收藏  |  訂閱
59  6.7k

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-9-1 17:27 發表 查看引用來源

原來c兄係高手,可以分享多啲,俾我地後輩學下野呀。
吉隆兄, 1995-2005, 你無去"冬管"玩女? 超級超級超級.......遺憾喎!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-28 13:09 發表 查看引用來源
我人生能有此經歷, 不枉此生. 屌過100件以上, 來自大江南北嘅妹妹仔. 而家班90/千禧後廢青, 無此福氣.
做人冇品  有幾叻都用 而且咁樣代表好叻好勁?井底之蛙 講開卜嘢就講卜嘢  D年青人冇响度得罪你  唔怪得人句句廢佬咁形容你呢種人  更何况比錢返大陸叫雞有幾叻幾勁?100個?用左幾錢玩?勁勁哥~哈

當年後生又FIT時,試過最誇張係6Q,第一晚3Q,早起1Q,第2晚又2Q。 同條女去3日2夜。

引用:
原帖由 geminass4000 於 2020-9-8 02:07 發表 查看引用來源
當年後生又FIT時,試過最誇張係6Q,第一晚3Q,早起1Q,第2晚又2Q。 同條女去3日2夜。
當年大家都系18-22, 今日囡囡仲可以系18, 但自己就無可能系22.

以前年青時同ex去旅行
佢一晚五次, 第二日大家都攰到周圍都冇去😅😅😅

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-9-2 14:04 發表 查看引用來源

做人冇品  有幾叻都用 而且咁樣代表好叻好勁?井底之蛙 講開卜嘢就講卜嘢  D年青人冇响度得罪你  唔怪得人句句廢佬咁形容你呢種人  更何况比錢返大陸叫雞有幾叻幾勁?100個?用左幾錢玩?勁勁哥~哈 ...
hk005500, 吾好意思! 崩口人忌崩口碗. 你估我吾驚比你地YC私了咩? Sorry!

引用:
原帖由 geminass4000 於 2020-9-8 02:07 發表 查看引用來源
C兄,堅喎,6Q, 雖然係3日2夜,不過6Q都應該精皮力盡。

我都想試下2日黎6Q

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-9-9 18:08 發表 查看引用來源

C兄,堅喎,6Q, 雖然係3日2夜,不過6Q都應該精皮力盡。

我都想試下2日黎6Q
少年15, 20時, 一掂就硬. 帶條女去東南亞遊行, 幾乎無離開過張床.

引用:
如果3日2夜,我都最高紀錄係6Q,不過就真係邊度都唔洗去

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-9-15 09:42 發表 查看引用來源

如果3日2夜,我都最高紀錄係6Q,不過就真係邊度都唔洗去
除非條女好掂, 否則好難再有當日激情.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆