上一頁下一頁
發新話題

1夜10次郎,大家試過一晚搞到幾次?

收藏  |  訂閱
59  6.7k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-9 13:05 發表 查看引用來源
hk005500, 吾好意思! 崩口人忌崩口碗. 你估我吾驚比你地YC私了咩? Sorry!
懞佬   我唔系o靚仔  你睇嘢D眼光真系正爆~
私了你咩?  而家系明話你  驚?驚你就大大聱講嘢得罪人  返大陸洗多D啦  廢老

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-15 12:13 發表 查看引用來源
除非條女好掂, 否則好難再有當日激情.
而家我已經成為中坑一條,條女就算掂過陳法拉,都無可能2日6Q,最近遇過一個好有女人味既對手,都係夜晚一Q,morning 一 Q,第二日返工都攰到想死,歲月不饒人。

1晚4次
試過去旅行朝早到夜晚,全日7次

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-9-17 10:27 發表 查看引用來源

而家我已經成為中坑一條,條女就算掂過陳法拉,都無可能2日6Q,最近遇過一個好有女人味既對手,都係夜晚一Q,morning 一 Q,第二日返工都攰到想死,歲月不饒人。 ...
絕對正確! 惜取少年時......

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-9-16 21:32 發表 查看引用來源

懞佬   我唔系o靚仔  你睇嘢D眼光真系正爆~
私了你咩?  而家系明話你  驚?驚你就大大聱講嘢得罪人  返大陸洗多D啦  廢老
hk005500YC, 你系保釋中, 等上庭? 抑或已經受完出黎?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-17 16:45 發表 查看引用來源
hk005500YC, 你系保釋中, 等上庭? 抑或已經受完出黎?
哈哈~廢老即系廢老  大家唔啱LeveI  同你講耐D都影響智商 系咁~

回覆 52# 大滾友 的帖子

有得玩,好過無得玩,珍惜現在😅,keep好體能🤣

引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2020-9-18 07:45 發表 查看引用來源
有得玩,好過無得玩,珍惜現在😅,keep好體能🤣
特別經過呢次疫情, 原來世事無野系必然. 好似ychk005500, 隨時入去受幾碌, 出番黎都無用了.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-18 15:35 發表 查看引用來源
特別經過呢次疫情, 原來世事無野系必然. 好似ychk005500, 隨時入去受幾碌, 出番黎都無用了.
廢柴  講來講去都系嗰句  你受左幾繭 我就唔知  我就白手~  你米老襯扮老歪啦  廢柴廢佬🙄

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-9-2 14:04 發表 查看引用來源

做人冇品  有幾叻都用 而且咁樣代表好叻好勁?井底之蛙 講開卜嘢就講卜嘢  D年青人冇响度得罪你  唔怪得人句句廢佬咁形容你呢種人  更何况比錢返大陸叫雞有幾叻幾勁?100個?用左幾錢玩?勁勁哥~哈 ...
ychk005500, 你而家走吾到去呆灣, 點算? 豬閪敵, 佢會幫你?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆