1夜10次郎,大家試過一晚搞到幾次?

收藏  |  訂閱
4  6.8k

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-18 17:48 發表 查看引用來源
1夜10次郎,大家試過一晚搞到幾次?
最近WFH,日頭瞓覺,夜晚就好"精"神。

我同女友,夜夜生歌,儲埋好多"精"力。

有晚興起,女友又著左條喱士睡裙,擺明嬲吊。

首先,鴛鴦浴第一發,上床又一發,半夜醒又吊一發,

第二朝佢扒轉瞓, 我又 ...
其實每次—個鐘  一日3,4次已經好夠

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-28 13:09 發表 查看引用來源
我人生能有此經歷, 不枉此生. 屌過100件以上, 來自大江南北嘅妹妹仔. 而家班90/千禧後廢青, 無此福氣.
做人冇品  有幾叻都用 而且咁樣代表好叻好勁?井底之蛙 講開卜嘢就講卜嘢  D年青人冇响度得罪你  唔怪得人句句廢佬咁形容你呢種人  更何况比錢返大陸叫雞有幾叻幾勁?100個?用左幾錢玩?勁勁哥~哈

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-9 13:05 發表 查看引用來源
hk005500, 吾好意思! 崩口人忌崩口碗. 你估我吾驚比你地YC私了咩? Sorry!
懞佬   我唔系o靚仔  你睇嘢D眼光真系正爆~
私了你咩?  而家系明話你  驚?驚你就大大聱講嘢得罪人  返大陸洗多D啦  廢老

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-17 16:45 發表 查看引用來源
hk005500YC, 你系保釋中, 等上庭? 抑或已經受完出黎?
哈哈~廢老即系廢老  大家唔啱LeveI  同你講耐D都影響智商 系咁~

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-18 15:35 發表 查看引用來源
特別經過呢次疫情, 原來世事無野系必然. 好似ychk005500, 隨時入去受幾碌, 出番黎都無用了.
廢柴  講來講去都系嗰句  你受左幾繭 我就唔知  我就白手~  你米老襯扮老歪啦  廢柴廢佬🙄

前往最後回覆