1夜10次郎,大家試過一晚搞到幾次?

收藏  |  訂閱
6  6.7k

後生果時,新識咗條北妹,真係又靚又索,成個AV女優咁,果期每逢周末就係深圳過夜,星期日先返香港,試過有次做足5鑊,其實第4次經已空槍,第5次簡直 J 痛,之後大昏迷,第2朝起身經已中午12點,明明就係暑假,落到街等巴士出猛太陽都沾寒沾凍、腳步浮浮,好似患咗重感冒一樣。果次之後同自己講,幾好既對手都要適可而止,否則命仔不保。

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-24 18:04 發表 查看引用來源

師兄,保重精子,因住虛耗過龍,之後無得玩😏
俱往矣,經已係十幾二十年前既事,而家年紀大,一個星期都係一Q起,2Q止

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-25 13:04 發表 查看引用來源
我班滾友, 有幾個65碎以後, 已經少出黎玩. 甚至一個月可能只系屌閪一天. 因為難硬, 一硬就要屌, 性慾降得好快.
所以而家我明白一個道理,就係既然出火既機會越來越少,就應該珍惜,一係唔屌,一屌就一定要食好野

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-8-25 16:05 發表 查看引用來源
艾兄, 你真係識講笑,多謝你誇獎。
而家年紀大咗,連續兩劑真係難咗少少。
呢句真,20+果陣,去玩45分鐘馬欖,條女正的話真係可以出2次,而家真係無可能。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-27 12:44 發表 查看引用來源
當年常平"管色沖涼", 條女系浴室幫我body massage時, 先屌一穫. 再上床按摩, 慢慢回氣. 90分鐘後, 幫我含能乃袋, 條鳩一硬即屌. 射完第二次, 剛好兩粒鐘埋單. ...
當年常平,真係男人天堂

引用:
原帖由 geminass4000 於 2020-9-8 02:07 發表 查看引用來源
當年後生又FIT時,試過最誇張係6Q,第一晚3Q,早起1Q,第2晚又2Q。 同條女去3日2夜。
如果3日2夜,我都最高紀錄係6Q,不過就真係邊度都唔洗去

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-15 12:13 發表 查看引用來源
除非條女好掂, 否則好難再有當日激情.
而家我已經成為中坑一條,條女就算掂過陳法拉,都無可能2日6Q,最近遇過一個好有女人味既對手,都係夜晚一Q,morning 一 Q,第二日返工都攰到想死,歲月不饒人。

前往最後回覆