1夜10次郎,大家試過一晚搞到幾次?

收藏  |  訂閱
9  6.8k

最近WFH,日頭瞓覺,夜晚就好"精"神。

我同女友,夜夜生歌,儲埋好多"精"力。

有晚興起,女友又著左條喱士睡裙,擺明嬲吊。

首先,鴛鴦浴第一發,上床又一發,半夜醒又吊一發,

第二朝佢扒轉瞓, 我又騎上去吊一發,

精盡人亡, 之後瞓足1日1夜。

各位CHING, 1夜1朝吊左4發,已算我記錄,你地呢?分享下。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-19 12:37 發表 查看引用來源
當年同條女去呆灣旅行, 新相識, 青春無敵, 我地幾乎無離開過間房.
無離開過間房, 咁即係有無搞過?搞左幾多鑊呢?

無離開過可以1鑀都無搞架喎。。。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-19 16:32 發表 查看引用來源
多到記吾到. 連春袋最後一滴精都射埋出黎.
用左咩花式招數,教下小弟,點可以吊到最後一滴精都出埋

引用:
原帖由 cpjelly 於 2020-8-21 18:11 發表 查看引用來源
年青時可以一晚七次,早五六年同深圳個飯盒都一晚五次
飯盒都5次!!??🤔

7次師兄係勁嘅,果然年青可為。
師兄7次連續定有休息?

引用:
原帖由 cpjelly 於 2020-8-21 19:46 發表 查看引用來源
飯盒=平時就擺埋一邊,食先搵黎食
當然有休息啦,當中都有兩連發
其實做到幾多次好睇對手
睇黎師兄嘅對手帶番咁上下正,如果唔係2次都鹽多
師兄真幸福

早兩日狀態唔好,搞左3濟,已經到頂。
再黎都係半硬,年紀大😣

引用:
原帖由 紋風下次狼 於 2020-8-24 01:44 發表 查看引用來源
那些年,俾個失婚婦睇中,可能餓得耐
頭幾次,ㄧ晚chur你四,五鑊
臨尾ㄧQ,出嗰吓有啲赤赤痛,射稀水
辛苦晒,師兄🤭

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-8-24 14:38 發表 查看引用來源
後生果時,新識咗條北妹,真係又靚又索,成個AV女優咁,果期每逢周末就係深圳過夜,星期日先返香港,試過有次做足5鑊,其實第4次經已空槍,第5次簡直 J 痛,之後大昏迷,第2朝起身經已中午12點,明明就係暑假,落到街等巴士出猛太陽都沾寒沾 ...
師兄,保重精子,因住虛耗過龍,之後無得玩😏

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-28 13:09 發表 查看引用來源
我人生能有此經歷, 不枉此生. 屌過100件以上, 來自大江南北嘅妹妹仔. 而家班90/千禧後廢青, 無此福氣.
原來c兄係高手,可以分享多啲,俾我地後輩學下野呀。

引用:
原帖由 geminass4000 於 2020-9-8 02:07 發表 查看引用來源
當年後生又FIT時,試過最誇張係6Q,第一晚3Q,早起1Q,第2晚又2Q。 同條女去3日2夜。
C兄,堅喎,6Q, 雖然係3日2夜,不過6Q都應該精皮力盡。

我都想試下2日黎6Q

前往最後回覆