男人會唔會潮吹

收藏  |  訂閱
20  2.7k

男人會唔會潮吹

如題....會係點呢?😏

引用:
原帖由 小肥瘋 於 2020-8-18 18:48 發表 查看引用來源
你係師兄定師姐

唔會,生理構造唔同.男人類似女人潮吹既叫做前列腺高潮.比射精更高快感更持久.射精快感得十零秒,前列腺高潮可以延續成半個鐘.所以好多人嘗試後會沉迷返唔到轉頭.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-18 07:45 PM 發表 查看引用來源
唔會,生理構造唔同.男人類似女人潮吹既叫做前列腺高潮.比射精更高快感更持久.射精快感得十零秒,前列腺高潮可以延續成半個鐘.所以好多人嘗試後會沉迷返唔到轉頭. ...
之前睇過一條片,有二個女輪住用手幫條你,搞到條仔真係噴左勁多水....唔記得係邊睇了...

學到真係好得👍🏻

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-18 19:45 發表 查看引用來源
唔會,生理構造唔同.男人類似女人潮吹既叫做前列腺高潮.比射精更高快感更持久.射精快感得十零秒,前列腺高潮可以延續成半個鐘.所以好多人嘗試後會沉迷返唔到轉頭. ...
師兄你試過?

引用:
原帖由 小肥瘋 於 2020-8-18 11:39 PM 發表 查看引用來源

之前睇過一條片,有二個女輪住用手幫條你,搞到條仔真係噴左勁多水....唔記得係邊睇了...

學到真係好得👍🏻
莫非C兄講緊呢齣?

男潮吹有好多玩法,可以激,亦可以斯文。斯文玩法,以下呢齣片(片名:正到爆射精回春旅館)亦值得參考。雖然我明白AV見到嗰啲其實係尿嚟。當然啦,咁多男人識潮咩!

聽講男人最舒服嘅境界係:求射不能,求谷亦不能。

即係忍咗唔射成粒鐘,谷到好辛苦,谷到蛋蛋開始隱隱痛,好想一射了之,但條女硬係唔俾你射。最後終於頂唔順,感覺好似高潮咗,但並冇精液射出嚟(其實係因為逆射咗 - 精液倒流返入輸精管裡面!)。喺呢個失神嘅時刻,個別男人會出現失禁情況。講得唔好聽係條友handle唔到,爽得滯搞到標尿!

引用:
原帖由 小肥瘋 於 2020-8-18 18:48 發表 查看引用來源
我都好想試下,但試過很多次都唔成功,自己冇可能做到,之前去搵幫我揼開邪骨嗰個試,試過幾次佢chok到起哂泡都係唔成功,唔係個個女都識,如果大家知道邊度有女識玩而又試過成功的話,請分享一下
https://cloud.tubetubetube.com/tubes/handjobjapan/yuria.satomi/video463/3.mp4

引用:
原帖由 unicontony 於 2020-8-19 13:28 發表 查看引用來源
師兄你試過?
試過,但係都係淺試.經驗者分享要一個完全安全放鬆環境,慢慢進入搵到個前列腺體再持續刺激,當到進入狀態會欲罷不能.條野並唔會好硬,最多半硬,但高潮會一浪接一浪.個人有機會高潮到失神.流好多前列腺液出來.哩個過程可以持續好耐.但過後成個人會軟晒虛脫感.
我自己嘗試未做到完全放鬆.不過都刺激到半射半流出.個下高潮又真係爽過射精.不過我都係對性好奇試下.咁多年前後不過十次.叫做體會過咁,雖然未去到持續個種境界.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-19 18:59 發表 查看引用來源
試過,但係都係淺試.經驗者分享要一個完全安全放鬆環境,慢慢進入搵到個前列腺體再持續刺激,當到進入狀態會欲罷不能.條野並唔會好硬,最多半硬,但高潮會一浪接一浪.個人有機會高潮到失神.流好多前列腺液出來.哩個過程可 ...
試過那種高潮感覺真係會上引,  真係high過正常做愛/打飛機出嘢, 玩完之後嗰幾日都仲心思思想再玩,
我覺得玩之前灌腸最麻煩, 毎次都搞成一個鐘或個幾鐘先完全清潔好裡面(有時洗完都沒哂心情玩了), 灌腸時最辛苦是會遇到絞肚痛嗰種感覺, 所以我都是間中好耐先玩下,  
師兄你成功過插到自然射精? 是人幫你定自己DIY?
我目前都係DIY插到出水咋, 未去到射精那境界

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-19 18:59 發表 查看引用來源
試過,但係都係淺試.經驗者分享要一個完全安全放鬆環境,慢慢進入搵到個前列腺體再持續刺激,當到進入狀態會欲罷不能.條野並唔會好硬,最多半硬,但高潮會一浪接一浪.個人有機會高潮到失神.流好多前列腺液出來.哩個過程可 ...
用手指?

前往最後回覆