姐妹們 , 你地鐘唔鐘意男人叫床???

收藏  |  訂閱
25  10.6k

中意o架, 叫床唔一定要指女人呻吟果種聲o既啫...
大聲o既喘氣"啊啊""呀呀"咁都得, 要有亙動俾我知你有幾舒服囉
尤其是口交... 搞o野我可以當對方要儲力去抽插,
攤平o係度被口爆我一定要對方出d 聲, 如果唔係硬係覺d 差d氣氛咁

無錯,我都覺得應該讓女方都知道做得有幾爽,插得有幾痛快,像讚美緊對方身體。
不過我睇過一套咸片,個男人嗌到好似劏豬咁,我就覺得好反胃

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-7 14:03 發表 查看引用來源
無錯,我都覺得應該讓女方都知道做得有幾爽,插得有幾痛快,像讚美緊對方身體。
不過我睇過一套咸片,個男人嗌到好似劏豬咁,我就覺得好反胃
咁搞笑
不過有D男叫得好好聽

咁一定有人叫得好聽,有人叫得難聽
不過男人叫床不宜聲音太尖,低沉啲有感覺有啲男子氣慨。
引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-7 15:33 發表 查看引用來源
咁搞笑
不過有D男叫得好好聽

我記得好耐以前睇過national geographic 有獅子交配o既畫面
雄獅射精果吓o既咆哮好正  我就係中意果種

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-10 08:51 發表 查看引用來源
我記得好耐以前睇過national geographic 有獅子交配o既畫面
睇完貴妃說話,
再幻想男人現實如是這樣,
竟然忍不住笑了出來。😂😂

隻雄獅其實大叫,隻獅乸好好屌啊
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-10 08:51 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-10 09:32 發表 查看引用來源
隻雄獅其實大叫,隻獅乸好好屌啊

哈哈!如果男人現實又咁樣做,
師兄估計女人心中會想什麼呢?😂

應該是enjoy的,因為是在被讚賞
引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-10 09:45 發表 查看引用來源

哈哈!如果男人現實又咁樣做,
師兄估計女人心中會想什麼呢?😂

我唔叫比人投訴, 後尾一叫佢即高潮

前往最後回覆