上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女友著lace底底求醫,被摸全身..(update 左part 5下,第4頁)

收藏  |  訂閱
60  80.8k

回覆 4# 吉隆 的帖子

Part 3

話說女友睇睇下腰,變左睇晒全身,次次搞/睇到好西痕,但又唔俾你吊西。

今次上到去,間診所一遍混亂,東一箱西一箱,原來準備搬新鋪。

女友今次又好醒咁話,今次打底實唔會蝕底架啦!
我著左(喺我耳邊講)CK闊邊果套底底呀。

我又真係鬆一口氣,今次應該會無咁敏感,無咁易摸到濕晒啦卦。

醫師叫女友去廁所先,轉頭入房除埋衫啦。

女友除好衫,準備好就叫『我ok啦,醫生』

醫師how門入房,我又係隨後跟上,
正想行入診症室,醫師就擰轉面同我講『診症室都係一箱二箱,因為準備搬鋪有啲亂,你唔介意喺出面等嗎?』

我望一望,又真係有啲窄,女友起身『係啦,咁窄,你喺出面等啦,我自己ok啦』

我無奈轉身大廳等『好呀,仲好,我喺出面打下手機先』
心諗,應該唔會做到啲咩嘅。。。

呯啪,門就關左。。。☹️

我。。。邊等邊樹起耳仔聽,剩係聽到『哎~~~呀……嗯——』
『嗱!我大力啲啦!忍住,就得』

我聽都聽到硬晒!
個腦一路幻想房內畫面。。。

各位師兄又會點諗入面嘅畫面?

事後,女友出黎又係臉紅紅,呼吸微喘。
我有問返女友,佢就支支吾吾,剩係話好左,舒服...左。

究竟入面做過啲乜黎~~~~!!!

下次終於。。。

回覆 3# 吉隆 的帖子

師兄,唔好咁吊引喎!

睇左呢個故事,令我諗翻起一個月前我老婆扭親隻腳,着裙去睇跌打

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-25 06:49 發表 查看引用來源
睇左呢個故事,令我諗翻起一個月前我老婆扭親隻腳,着裙去睇跌打
可以試下分享多啲,
我都好想知其他女人會點。🤔

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-25 11:30 發表 查看引用來源

可以試下分享多啲,
我都好想知其他女人會點。🤔
在之前老婆(30)同我(35)一齊去行山扭親隻腳,之後着裙去睇跌打,雖然係上身普通t shirt 長裙及近似t back的內褲,但佢瞓咗係張床度,個男醫師(2x)坐咗喺床邊(尾),第高咗佢隻腳嚟按腳螺,當時我坐喺嗰張床嘅床頭前面,個男醫師個角度可以睇到我老婆裙底所有野。

老婆返咗屋企,先至醒起依件事同我講😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-25 12:03 發表 查看引用來源

在之前老婆(30)同我(35)一齊去行山扭親隻腳,之後着裙去睇跌打,雖然係上身普通t shirt 長裙及近似t back的內褲,但佢瞓咗係張床度,個男醫師(2x)坐咗喺床邊(尾),第高咗佢隻腳嚟按腳螺,當時我坐喺嗰張床嘅床頭前面,個男醫師個角度可 ...
咁你有無check老婆有無濕,好多時,被視姦會好high,
佢等緊你幫佢消火。🤭

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-25 13:21 發表 查看引用來源

咁你有無check老婆有無濕,好多時,被視姦會好high,
佢等緊你幫佢消火。🤭
佢腳眼腫到成個網球咁樣,點會有心情搞

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-25 15:15 發表 查看引用來源

佢腳眼腫到成個網球咁樣,點會有心情搞
哦,C兄真錫你女人。

我通常呵下呵下,就呵上床🤭

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-25 15:43 發表 查看引用來源

哦,C兄真錫你女人。

我通常呵下呵下,就呵上床🤭
成世人溜溜長扑少10零20日唔會死😂

Part 4

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-24 18:36 發表 查看引用來源
Part 3

話說女友睇睇下腰,變左睇晒全身,次次搞/睇到好西痕,但又唔俾你吊西。

今次上到去,間診所一遍混亂,東一箱西一箱,原來準備搬新鋪。

女友今次又好醒咁話,今次打底實唔會蝕底架啦!
我著左(喺我耳邊講)CK闊邊果套底底呀。 ...
Part 4

上次睇完醫師,女友喺房呻吟到咁,我又聽到硬晒。

雖然醫師提我要忍下,唔好做愛做嘅事,但都係忍唔住,照吊可也。

唔止我忍唔住,係女友被按完,都好想要🤭

我好輕力咁吊,唔敢太大力,減少抽插複度,小抽小插,
誰不知咁樣,女友更興奮,好快就高潮。
我唔敢插咁耐,發洩左就算,不過女友都high左3次。

女友high, 我攬住佢就好好奇問:頭先睇醫生,醫師點幫你睇呀,我喺出面聽到你依依吾吾咁?

女友high完,乜都照答:無呀!同之前差唔多咋,
都係按背後,由肩膊到腳囉,捽左陣前面,不過都係扒係度捽咋!

『哦!係咁』(咋,仲以為。。。)我安心晒
『你今次著左CK果套底底,我都放心啲。』

女友好細聲咁講落去『。。。嗯!。。。醫師話我CK套底底cool到好緊,,,所以最後叫我除左佢,就咁扒喺床。。。我,我全程都扒喺床,無起過身架。』

火都黎🥴🔥🔥
聽完,我即係乜火都。。。即係慾火都黎埋,下面又硬過,完本諗住放過佢,點知家陣更加忍唔到,又執多劑。

女友完本放鬆左嘅肌肉,又被吊到緊晒🤦‍♂️

2日之後,又要去覆診,醫師仲未搬到新鋪。。。
唔通女友仲要俾佢睇多次全相。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆