上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女友著lace底底求醫,被摸全身..(update 左part 5下,第4頁)

收藏  |  訂閱
60  80.8k

好吸引!! hope to update soon

寫得好貼地,幾好喎

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-27 18:17 發表 查看引用來源

Part 4

上次睇完醫師,女友喺房呻吟到咁,我又聽到硬晒。

雖然醫師提我要忍下,唔好做愛做嘅事,但都係忍唔住,照吊可也。

唔止我忍唔住,係女友被按完,都好想要🤭

我好輕力咁吊,唔敢太大力,減少抽插複度,小抽小插,
誰不知咁樣,女 ...
即是下身全裸?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-28 14:21 發表 查看引用來源
即是下身全裸?
錯,係全身。。。因為胸口,背脊都要捽

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-28 22:55 發表 查看引用來源

錯,係全身。。。因為胸口,背脊都要捽
雖然有D超現實,但支持你繼續update

回覆 25# cc19880910 的帖子

老實講其實女人整傷尾龍骨或腰骨位置都係好蝕底,因為通常的医師係會扯低條底褲嚟到幫你捽個尾龍骨位置。我老婆曾經都試過跌傷尾龍骨,最後要搵我個醫師朋友幫佢醫。我個醫師朋友要我老婆底面褲除曬嚟到幫佢按尾龍骨位置同埋大髀罅嘅位置,幫佢按鬆啲筋骨位。所以我老婆都比我個醫師朋友睇曬全相。

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-8-30 12:44 發表 查看引用來源
老實講其實女人整傷尾龍骨或腰骨位置都係好蝕底,因為通常的医師係會扯低條底褲嚟到幫你捽個尾龍骨位置。我老婆曾經都試過跌傷尾龍骨,最後要搵我個醫師朋友幫佢醫。我個醫師朋友要我老婆底面褲除曬嚟到幫佢按尾龍骨位 ...
上身都要除?

回覆 27# cc19880910 的帖子

早期吾洗除,後期畀我老友氹掂咗除埋上身衫按背

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-9-1 13:40 發表 查看引用來源
早期吾洗除,後期畀我老友氹掂咗除埋上身衫按背
其實你係咪夾埋你老友,睇下佢點蝕底俾你老友?!

好有刺激感喎!

回覆 26# tonywong3932 的帖子

真係。以前都試過。不過我有著底底。。但比人按真係會搞到少濕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆