[原創作品] 女友著lace底底求醫,被摸全身..(update 左part 5下,第4頁)

收藏  |  訂閱
6  80.9k

睇左呢個故事,令我諗翻起一個月前我老婆扭親隻腳,着裙去睇跌打

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-25 11:30 發表 查看引用來源

可以試下分享多啲,
我都好想知其他女人會點。🤔
在之前老婆(30)同我(35)一齊去行山扭親隻腳,之後着裙去睇跌打,雖然係上身普通t shirt 長裙及近似t back的內褲,但佢瞓咗係張床度,個男醫師(2x)坐咗喺床邊(尾),第高咗佢隻腳嚟按腳螺,當時我坐喺嗰張床嘅床頭前面,個男醫師個角度可以睇到我老婆裙底所有野。

老婆返咗屋企,先至醒起依件事同我講😂

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-25 13:21 發表 查看引用來源

咁你有無check老婆有無濕,好多時,被視姦會好high,
佢等緊你幫佢消火。🤭
佢腳眼腫到成個網球咁樣,點會有心情搞

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-25 15:43 發表 查看引用來源

哦,C兄真錫你女人。

我通常呵下呵下,就呵上床🤭
成世人溜溜長扑少10零20日唔會死😂

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-27 18:17 發表 查看引用來源

Part 4

上次睇完醫師,女友喺房呻吟到咁,我又聽到硬晒。

雖然醫師提我要忍下,唔好做愛做嘅事,但都係忍唔住,照吊可也。

唔止我忍唔住,係女友被按完,都好想要🤭

我好輕力咁吊,唔敢太大力,減少抽插複度,小抽小插,
誰不知咁樣,女 ...
即是下身全裸?

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-28 22:55 發表 查看引用來源

錯,係全身。。。因為胸口,背脊都要捽
雖然有D超現實,但支持你繼續update

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-8-30 12:44 發表 查看引用來源
老實講其實女人整傷尾龍骨或腰骨位置都係好蝕底,因為通常的医師係會扯低條底褲嚟到幫你捽個尾龍骨位置。我老婆曾經都試過跌傷尾龍骨,最後要搵我個醫師朋友幫佢醫。我個醫師朋友要我老婆底面褲除曬嚟到幫佢按尾龍骨位 ...
上身都要除?

前往最後回覆