我的故事 #7 #12長文

收藏  |  訂閱
17  14.0k

我的故事 #7 #12長文

不定期更新, 同開女仔傾 順手打出黎俾師兄妹睇啦

講開覺得最刺激既一次

諗黎諗去都係會選番一次車震經歷, 個陣8年前岩岩考到車牌 , 係skout 又識到個女仔住附近 ,約左一齊唱K ,個日我岩岩放工, 著住西裝戴住假狗眼鏡就去接佢, 上車後直去neway 唱歌了 ,唱歌就都係個D啦, 臨準備番家既時候越坐越近, 對望然後錫起上黎, 埋單走人啦都夜, 好似兩點幾, 第二日又要番工, 咁車佢番佢屋企時, 佢沿路都會搞搞陣, D 燈位停低時仲會錫埋黎因為少少size問題 ,我基本都唔著底褲,  佢好快見到我硬啦啦, 仲出手摸我添去到佢屋企附近停低,佢住D村屋車路唔到 ,佢落車時我拉一拉住佢咁話 : 坐多陣陪我多陣啦 佢OK 之後去左後座坐, 因為我揸7人車, 後面舒服D , 坐左去後面之後, 都係忍唔住錫呀, 伸手入佢條裙入面隔住under 摔佢震佢 ,為免整濕哂佢條底褲, 我唯有係側邊拉開少少, 直接輕輕震佢粒豆豆啦, 咁佢都解哂我褲頭, 成條拎上手玩,  跟住好快仲一口啜落黎 !我雖然唔駛出汗 ,去廁所都會紙巾印乾 ,不過始終無沖涼 : 傻架你, 無味咩? 其實到而家我都唔知有無味, 因為佢用聲音答我, 啜得更加大聲 , 真係雪雪聲咁咁我緊係繼續指插佢啦之後過程都係個D 啦, 呢一次因為第一次, 唔敢用狗仔式 ,咁最刺激係咩呢? 做做下有兩架車經過同1個路人係隔離行過, 本身都唔算驚,趴低就是,  少少黑玻璃無咁易望入黎既,最刺激個下係有警車經過, 我見到車尾老遠有警車, 高身個D狗車啦, 嚇到唔敢郁, 停左咁頂住係佢入面 ,佢問我做咩唔郁, 我話等等先, 有架 EU 咁既警車, 警車係旁邊經過時我緊張到個心都停埋咁, 個刻我FEEL 到佢個洞係咁夾我, 好似想夾爆我咁震下震下我就知佢黎左高潮, 之後我仲笑佢鍾意刺激 , 佢話真係好驚呀個下, 個心跳唔停, 突然就湧出黎咁黎左

聽落都幾刺激下, 如果被警察睇到......

回覆 1# 天河浪人 的帖子

引用:
原帖由 天河浪人 於 2020-8-22 21:32 發表 查看引用來源
不定期更新, 同開女仔傾 順手打出黎俾師兄妹睇啦

講開覺得最刺激既一次

諗黎諗去都係會選番一次車震經歷, 個陣8年前岩岩考到車牌 , 係skout 又識到個女仔住附近 ,約左一齊唱K ,個日我岩岩放工, 著住西裝戴住假狗 ...
俾警察見到有咩後果?大家成年人……

引用:
原帖由 veryok 於 2020-8-24 04:34 發表 查看引用來源
我諗到時應該我冇得屌, 佢地輪住上掛

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-8-24 08:26 發表 查看引用來源

俾警察見到有咩後果?大家成年人……
正常都唔會想扑扑下野要番差館既我諗 ,
公眾地方行為不檢

早幾日識左個女仔 ,最開頭都係傾下甜故同普通喜好 ,佢又問下我有D咩分享呀 ,因為佢無聊都想聽多D ,
而佢又無試過好似我咁玩得咁癲最多都係以前同個男仔朋友 keep 住fwb 兩年 ,
但發覺最終沉左船 ,半表白後但個男仔唔想拍拖就stop 咁就傾下計又講少少生活野啦 ,
佢又問我靚唔靚仔 ,咁好明顯我就只係地球人既範疇入面 ,直到見面時連大家個正面相都無見過 ,
我就揸車接佢 ,戴住口罩相認,

事緣係見面個日我見到同佢距離得兩 KM ,問佢住邊, 結果真係住附近 ,言談間都講過我呢幾年唔係自己住了 ,
佢收工時問我有乜做 , 我話都係打機啦, 呢一年都無乜野忙過, 佢就講笑, 可惜我而家唔係自己住, 如果唔係既上我度飲酒 or 糖水都好,

我就講如果佢唔想番屋企住既話, 揸車去接佢係車傾下計都OK ,約左地點, 相認過後 上車, 因為第二朝要番工 ,咁本身都講定12點左右就走,

本身想去吐露港行下 , 最終改去附近一條村既一D 以為會冇乜人同車既地方停車傾計, 估唔到之後變左暗角屌鑊 .

去到後停車就去左中間坐, 因為我揸8人車, 中間坐得爽D ~咁坐左成個半鐘傾計, 都係傾D 無謂野, 又就講下我以前試過個女奴呀, 反送中前益過個差婆呀 ,同D 其他經歷咁啦傾到口乾, 咁就十二點半, 我話不如車佢番去啦, 反正佢又唔係想車震, 咁佢都話好既, 但就無行動無上番車頭坐,

正所謂敵不動我不動, 講多幾句之後, 佢無啦啦話佢唔想車震但可唔可以提出個無理要求 ,我就話: 你講黎聽下?

佢: 我想知你究竟有幾長, 係咪真係好長, 想睇下, 但我唔係想做架

我: 無乜問題好小事姐咁我就自己摸幾下, 整硬之後拉低條褲成條彈出黎, 佢就好驚訝問可以硬得咁快架 ?

我: 要硬好快架姐, 同埋都唔係硬哂既, 7-8成左右啦見佢得個睇字唔敢有咩動作, 我就捉住佢隻手黎摸,

佢 :而家拎起手真係覺得都幾長, 就咁睇唔多覺, 但用手揸住時有對比, 易計D

就係咁我咪繼續比佢把玩囉, 但我都唔再客氣紳士 , 伸番隻手去佢腰後揸佢PATPAT ,另

一隻就玩佢大腿, 仲越攝越入 ,隔住under起勢震佢捽下咁啦 ,佢越玩我就越軟, 佢之後話我條J 就好長, 但點解個頭好似又軟又細咁,

咁我咪話 : 其實真係軟緊架 , 你唔想舒服我硬黎無乜意思麻, 搞到要你幫我打飛機我又無呢個喜好, 我鍾意睇女仔因為我而舒服個樣
佢 : 但我未試過咁刺激 ... 同埋無套我唔OK架
,一聽到佢講呢句, 即時係銀包度拎左個DOM 出黎,

我 : 嘻, 我隨身都會有架, 主要保障女仔麻, 有左既話要落就邊個都唔想, 慘既總會係女仔.
一戴完就攝入佢雙腿中間, 半強行咁除佢條底底 ( 其實佢自己都台高PATPAT ,因為佢唔台高我根本都除唔到, 唔通扯爛佢咩 ,haha)
向洞裡面一頂, 已經入左小半, 佢真係好濕黎, 唔知係濕得快定一早就濕鳩哂呢
佢: 呀 ,慢D ,有D 痛如是者 ,就好慢咁插插啦, 慢慢, 慢慢咁頂到成條入去, 一入去已經FEEL到頂到底, 佢叫我慢D ,未試過咁入, 有D 痛, 有好多既痺 ,但又有D 未試過既快感,
咁我就保持我龜頭貼住佢最入面 ,好似按摩咁用腰力, 頂下頂下 ;之後佢自己將對腿開得硬大, M字放上左右坐位上 , 盆骨向出黎, 即係靠近坐位邊緣, 等我可以盡量隊到最入如是者就保持呢個姿勢十零分鐘左右啦, 我就一直無低頭點望佢, 因為都係驚有人影到佢, 廢是害左佢啦, 雖然大家都有戴口罩, 不過佢突然想除口罩, 話戴住黎呻吟叫床越黎越呼吸唔到,我OK ,你咪除囉, 我都會睇住周圍有冇人
佢: 你驚唔驚我除左口罩係大口哨牙之類好肉酸咁呀?
: 唔驚既, 對眼都幾靚個樣唔會太差掛, 係既咪當益左你今次囉
佢: 你講野真係好衰呀.

: 你夠衰啦, 俾個樣都未睇到既陌生人插緊, 仲要自己用手指捽粒豆豆 , 淫到你
佢: 係咪唔鍾意丫
: 都唔係既, 越淫越愛呀跟手佢就除左口罩
佢: 你覺得點呀而家,  素顏黎, 本身都無諗住放工會見
: 素顏都OK 呀, 駛乜化妝見我啦之後結局 佢就黎左一次, 咁我確認佢有黎到後就快手射左佢完事算啦, 估唔到地咁多人 ,太刺激了 ,完事整理好後, 就有單車燈好似係經過, 哈 ,之後送佢番家 ,
星期日又去左 lunch 同睇屍殺半島, 睇睇下戲無啦啦又搞我JJ ,仲係我耳仔講話好想要, 好快地俾我制止左,但一睇完就去左帝都開房玩, 佢黎左兩次後, 就番家了, 因為我約左屋企人打邊爐 , haha

引用:
原帖由 天河浪人 於 2020-9-2 12:26 發表 查看引用來源
早幾日識左個女仔 ,最開頭都係傾下甜故同普通喜好 ,佢又問下我有D咩分享呀 ,因為佢無聊都想聽多D ,而佢又無試過好似我咁玩得咁癲最多都係以前同個男仔朋友 keep 住fwb 兩年 ,但發覺最終沉左船 ,半表白後但個男仔唔想 ...
師兄個女仔點識? 幾大到?

引用:
原帖由 RRRRR123123 於 2020-9-3 00:31 發表 查看引用來源

師兄個女仔點識? 幾大到?
都係天打, 28

引用:
原帖由 天河浪人 於 2-9-2020 12:26 發表 查看引用來源
早幾日識左個女仔 ,最開頭都係傾下甜故同普通喜好 ,佢又問下我有D咩分享呀 ,因為佢無聊都想聽多D ,而佢又無試過好似我咁玩得咁癲最多都係以前同個男仔朋友 keep 住fwb 兩年 ,但發覺最終沉左船 ,半表白後但個男仔唔想 ...
very exciting experience! share more with us

前往最後回覆