老婆其中一次露出經驗(短篇)

收藏  |  訂閱
12  11.6k

老婆其中一次露出經驗(短篇)

記得幾年前我哋兩個曾經有衝動想生小朋友,我哋兩個曾經去過家計會做檢查,最終報告出嚟我哋兩個都係正常,但一段時間都唔成功生到小朋友(好彩係咁樣),之後老婆book咗去一間喺南區嘅政府醫院做一個詳細嘅檢查,重點係我老婆嘅嗰一part,我記得我哋都有去抽下血,之後大部份時間都係老婆入去做檢查我喺出邊等,之後我入到間房到同老婆(嗰陣時已經見佢塊面有少少紅)
一齊
入到見過男教授(醫生)(我諗佢都就來退休嘅年紀),坐低冇耐我都覺得有啲奇怪因為有幾個後生仔女着住醫生袍一齊坐咗係間房裏邊,期間其實都好尷尬,因為個男教授問好多關於成嘅問題,例如我哋一個禮拜搞幾多次野,點解會搞得咁少(嗰年因為工作崗位嘅關係所以壓力比較大,所以一個月大概都係得6次左右)(近依一兩年回復返去到每個月10幾次去到20幾次),經過一輪問答環節之後終於可以出返嚟。

之後我哋就搭車返屋企,老婆開始同我講返當時檢查嘅時候發生咩事,佢話一入到去本身就見男教授
,個男教授就同佢講話佢今日帶咗幾個學生嚟做實習(我記得好似係有四男四女)
問我老婆介唔介意比佢哋一齊檢查,我老婆當時好口爽答唔介意,之後佢就叫我老婆瞓上張床度,叫我老婆自己露出上半身,
至於有冇叫佢除胸圍我真係唔記得咗),
首先就係用手
檢查咗佢個胸部睇吓有冇腫塊,
個男教授檢查完之後跟住嗰八個學生都輪流檢查,我老婆話有少少後悔點解會應承個男教授,
我聽到呢度已經好興奮

跟住講埋檢查嘅最後嗰部份,
當然我係個教授叫我老婆坐上將特製嘅櫈上面
,咁當然係要連底褲都除埋兩隻腳擘大俾個閪人哋檢查,當然第一個檢查嘅又係個男教授,我印象中我老婆同我講一定隻手有放入去
,當然佢檢查完之後再跟住到個八個學生。我老婆話成個檢查嘅感覺好羞恥,但有少少high嘅感覺
,但佢話如果俾佢再選擇多次佢唔會比佢哋咁做。

當然個故事嘅結局就一定係我返到屋企之後即刻除晒佢啲衫強姦佢,法國唔使點樣教佢已經出晒水。

師兄之後,有冇調教露出⋯呀嫂??

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-8-23 08:15 發表 查看引用來源
師兄之後,有冇調教露出⋯呀嫂??
有,唔係好成功

婦檢唔需要尷尬,香港女人真係好保守

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-8-23 09:24 發表 查看引用來源
我老婆嘅意思係同一時間比咁多人(有男有女)睇到佢對波同埋下面,感覺好羞恥

自身都經歷過, 俾三個實習練習按身體檢查, 有男有女, 當然唔係什麼靚女, 反而個麻醉師懷疑佢係基 , 唔係肉在砧板上真係打實佢; 至於老虎入過廠做小手術, 換手術衫時脫光咗都有個男護扮哂行出行入想昅波波, 佢梗係向其他女護詐型, 但都俾佢裝到些少..

單獨一個醫生梗係吾尷尬啦,但係幾個人一齊就會有架啦,調轉諗下你除左褲有男有女幾個人一齊對你下面評論,你自然都會有少少吾適應,呢個係正常人既反應
引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-8-23 09:24 發表 查看引用來源

我係男~都經歷過, 有次去醫院照腸鏡俾唔一堆女實習護士睇住護士檢查patpat,  私家醫生實習護士比較高質, 不過無心情昅 , 肉在砧板上~埋來睇埋來埋黎睇埋黎揀咁!

回覆 8# jeamjeam1228 的帖子

我都試過喎,入聖德,要早1晚飲野放瀉,瀉5晒,要屙到清水咁先得,要打比醫生,直接泵入,同個護士講,又係你呀,係呀,又係我呀,因為派瀉水係佢,

回覆 1# cc19880910 的帖子

小弟前2年有單意外,3級燒傷,傷口5太大,由門診洗傷口,到後來轉介急症,再到病房,做手術,再出院後爆線再入急症比護士剪底褲急救,再出院洗傷口,果間門診條條女護士都洗過我傷口,覆診見番女醫生,呢單case,我大大話話對過100個人次女人除褲,露炮都10次8次,真係除到麻木,不過原來有洗傷口女護士要求無需要下除清,你鍾意可以除埋架 ,又有病房女護士E一聲用毛巾遮住我隻沈睡的雀仔。

前往最後回覆