專昅人妻~~人妻抱B勁抓奶(打漏左D, 更新番啦)

收藏  |  訂閱
14  10.1k

專昅人妻~~人妻抱B勁抓奶(打漏左D, 更新番啦)

專昅人妻~~人妻抱B勁抓奶

因工作關係,有時會同啲家長(人妻)對答幾句。
有次個人妻1拖2,1個人妻拖住2個細佬,
1個2~3歲,1個6~7歲,

形容下先:
人妻睇落好後生,似25歲左右,有啲童顏feel.經常露出甜美笑容,好鬼吸引人。

話說當時係熱天,三十幾度。
人妻著住小背心+短牛仔裙,好青春。
件棉質背心薄薄地,緊緊包住對36C, 可能人妻喂食人奶,所以咁好波。

同佢傾計,佢一路抱住個B,大果個就周圍走,
越傾個B越低,因為人妻雙手攰到越抱越低。
連帶小背心都扯低埋,露埋少少bra邊,
我好記得係紫紅色嘅。

阿B不停扭計,左郁右郁,我見到個bra係紫紅色+黑色,
個有lace花花。
我傾傾下,扮晒正經話『要唔要幫幫你?』

人妻好like, 話『唔洗啦,慣架啦!』阿B扭完一輪,隻手不斷抓,似搵野,仲咀郁郁。
我估係想食奶,話口未完,就where開人妻件背心,
但where唔得低,只係where開左少少俾我 睇。

轉頭阿B就吮落乳頭位置,但隔住衫,你妻無理,繼續同我講野。
我就扮有愛心,望個B,又伸手摸。。。佢面朱。
阿B已經吮到件衫濕左一大遍。
我好唔好意思,同人妻講『阿B係咪肚餓呀?』

人妻跟手將阿B放落BB車,我全程昅實。

佢一烏低,中間條山谷出晒黎,對波真係好偉大。

我睇到差啲流鼻血。

師兄,昅到嘢喎,艷福不淺。
成日顧住小朋友嘅人妻,好多都經常著低胸,短裙成日走光。

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-25 15:29 發表 查看引用來源
專昅人妻~~人妻抱B勁抓奶

因工作關係,有時會同啲家長(人妻)對答幾句。
有次個人妻1拖2,1個人妻拖住2個細佬,
1個2~3歲,1個6~7歲,

形容下先:
人妻睇落好後生,似25歲左右,有啲童顏feel.經常露出甜美笑容,好鬼吸引人。

話說當時係熱 ...
配合你主題
人妻抱B

熊哥 呢個奶你有無食過?

引用:
原帖由 7度 於 2020-8-26 05:17 發表 查看引用來源
熊哥 呢個奶你有無食過?
呢個未能食過,但自家隻婆當年谷奶都好能好能大,就會借機品嚐,因為女人谷奶就要放出奶水先得,唔係會谷到脹好辛苦又痛😋

食過啲人妻爆曬奶,好好睇

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-8-25 16:30 發表 查看引用來源
師兄,昅到嘢喎,艷福不淺。
成日顧住小朋友嘅人妻,好多都經常著低胸,短裙成日走光。
人妻係正,顧得細時,顧唔到對波,走光係正常事🤭

open mother

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-27 17:39 發表 查看引用來源

人妻係正,顧得細時,顧唔到對波,走光係正常事🤭
順帶一提, 谷緊奶嘅波係特別好揸嘅
又挺又實又彈手

以前同個仔去play house 大把嘢睇🤤

前往最後回覆