上一頁下一頁
發新話題

不如講下你/妳點同佢分開?

收藏  |  訂閱
41  2.3k

大家性格唔夾,當時以加班用籍口避開佢 ,最後由佢提出分手
佢既性格肯定唔會想做番朋友

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-8-30 01:35 發表 查看引用來源
想問下當你和sp分手時,會感到心痛嗎?

同佢最後果一次, 完事人地射果下我差d 喊o左出o黎
不過咁係因為我有少少好似中意o左佢, 但又明知我地係唔會work o既
長痛不如短痛囉...

回覆 12# 蛇貴妃 的帖子

咁埋被佢無限中出,留反個好回憶

唔搵就會慢慢淡,淡淡下就唔理。

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-8-31 20:42 發表 查看引用來源
咁埋被佢無限中出,留反個好回憶
最後果次係中出o架, 跟住返屋企路上先自己去買事後...
係唔係好回憶見仁見智啦, 我係當一dd彌補, 因為提出中止果個係我嘛
當日其實係玩完d 好激o既o野, 已經搞o左好耐好耐乾晒塘咁滯啦
落o左ky 係入到但係都痛, 知道佢扯o左旗自己忍住都俾佢插多最後一劑...
喊唔係因為痛, 而係真係有d唔捨得
一開頭講要有性無愛o既人係我, 但唔知幾時開始感覺我自己都當o左好似拍拖咁
想搵人傾計拎起電話第一個通常都係打俾佢, 有咩o野需要搵人俾意見第一個又係諗到佢,
偶爾仲會對佢發脾四 當然除o左應該要做奴要服從果時啦
已經好習慣生活入面係有佢囉, 但一諗到佢講過一句令我好心寒o既說話,
只能夠忍痛中止呢場關係

回覆 15# 蛇貴妃 的帖子

呢個世界邊有有性冇愛,就算唔中意,慢慢都有感情出來

引用:
原帖由 65086514 於 2020-8-30 19:41 發表 查看引用來源
大家性格唔夾,當時以加班用籍口避開佢 ,最後由佢提出分手
佢既性格肯定唔會想做番朋友
好殘忍,你係自己唔想做衰人講出口,就迫佢自己離開,同冷暴力無分別

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-1 13:07 發表 查看引用來源
最後果次係中出o架, 跟住返屋企路上先自己去買事後...
係唔係好回憶見仁見智啦, 我係當一dd彌補, 因為提出中止果個係我嘛
當日其實係玩完d 好激o既o野, 已經搞o左好耐好耐乾晒塘咁滯啦
落o左ky 係入到但係都痛,  ...
介唔介意講佢講左邊一句心寒嘅說話?
睇完都覺得你好心痛!

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2020-9-1 16:07 發表 查看引用來源

介唔介意講佢講左邊一句心寒嘅說話?
睇完都覺得你好心痛!
可能講左類似唔介意你同第二個做,不過唔好惹到野之類.潛台詞即係大家各有各玩唔好咁認真.
我估架咋.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-9-1 18:08 發表 查看引用來源
可能講左類似唔介意你同第二個做,不過唔好惹到野之類.潛台詞即係大家各有各玩唔好咁認真.
我估架咋.
感情嘅野好難講,只有自己先感受到對方真與假,真真假假只是一場夢,夢醒時就要返回現實嘅世界

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆