上一頁下一頁
發新話題

不如講下你/妳點同佢分開?

收藏  |  訂閱
41  2.3k

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-9-1 19:16 發表 查看引用來源
感情嘅野好難講,只有自己先感受到對方真與假,真真假假只是一場夢,夢醒時就要返回現實嘅世界
感情無得勉強係真.而且會變.年輕時好執著.成熟左明白變左質既野唔放手都無用.珍惜眼前,然後隨緣.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-9-1 20:52 發表 查看引用來源
感情無得勉強係真.而且會變.年輕時好執著.成熟左明白變左質既野唔放手都無用.珍惜眼前,然後隨緣.
其實我份人都好執著,不過唔屬於自己嘅野,還是放手吧,做人要瀟洒D

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-9-1 21:10 發表 查看引用來源
其實我份人都好執著,不過唔屬於自己嘅野,還是放手吧,做人要瀟洒D
曾經我都係,但我已經學識放手.到你真係識得放手,個天地即時寬闊左,因為你既世界再唔會俾一個人或者一件事困住晒.走左出來世界好大,陽光好靚.

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2020-9-1 16:07 發表 查看引用來源

介唔介意講佢講左邊一句心寒嘅說話?
睇完都覺得你好心痛!
果陣其實仲係whatsapp 傾計了解嘅階段,講到以前D戀愛史,以後仲會唔會想正經拍返拖,
佢話談戀愛係fucking stupid...
當時我冇為意,因為論作為sp 嘅條件佢真係一流,
但我雖然果陣係想洩慾,long term嚟講都仲會想有一個錫我同可以俾我為佢付出真感情嘅人囉

回覆 24# 蛇貴妃 的帖子

Sp 唔系齊扑野咩?如果系附有其他感情,應該變左質,師姐違反左遊戲規則了

我唔信sp會無少少感情....如果無點解會keep 住食到呢??除非超濫囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-2 06:29 發表 查看引用來源
果陣其實仲係whatsapp 傾計了解嘅階段,講到以前D戀愛史,以後仲會唔會想正經拍返拖,
佢話談戀愛係fucking stupid...
當時我冇為意,因為論作為sp 嘅條件佢真係一流,
但我雖然果陣係想洩慾,long term嚟講都仲會想有一個錫我同 ...
咁佢咁講可能都被傷害過,或者只可以話佢識玩囉. 岩呀!女人雖然做sp但都要帶少少感情,否則做個時都唔夠enjoy

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-2 15:04 發表 查看引用來源
我唔信sp會無少少感情....如果無點解會keep 住食到呢??除非超濫囉
同意同意

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2020-9-2 16:04 發表 查看引用來源

咁佢咁講可能都被傷害過,或者只可以話佢識玩囉. 岩呀!女人雖然做sp但都要帶少少感情,否則做個時都唔夠enjoy
可能啦, 如果係o既話都算係收得幾好囉
應該叫恰到好處, 介乎俾人睇出同睇唔出之間, 有種好特別帶點憂傷但又好似唔係好care, 型爆
冷酷得o黎有d 暗湧, 俾佢虐真係好有氣氛

佢打破咗女人嘅幻想
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-1 13:07 發表 查看引用來源
最後果次係中出o架, 跟住返屋企路上先自己去買事後...
係唔係好回憶見仁見智啦, 我係當一dd彌補, 因為提出中止果個係我嘛
當日其實係玩完d 好激o既o野, 已經搞o左好耐好耐乾晒塘咁滯啦
落o左ky 係入到但係都痛,  ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆