上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 親眼目睹媽媽的改變 第二輯 正式完結。

收藏  |  訂閱
52  439.7k

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-12-3 21:05 發表 查看引用來源
在此向大家致歉,由於35 36集,有D位太過火,不符合常理,而且喪強依D小角色亦唔配擁有如此待遇,所以大家就當拍戲一樣,喪強曾經收買編劇,事後導演發現,臨時將佢兩位既戲份抽走,將果一幕全Cut,重新拍攝。 ...
哈哈,原本仲諗喪強會有威迫場口出現...

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-12-6 22:12 發表 查看引用來源

全部都花好多時間寫,刪左係因為唔應該太早出現。
廁所依幕前戲已經寫左我一個月,成幾萬字,由廁所到樓面,絕對係嘔心瀝血,睇下將來有無得接番落去。 ...
完全感受到心兄對自己作品要求!
繼續支持出多啲好野~

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-12-12 14:33 發表 查看引用來源
我係隔離酒店中⋯⋯⋯⋯一言難盡⋯⋯
師兄,保重身體.....

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-12-21 16:14 發表 查看引用來源
當然依刻我腦海亦出現太多疑問,喪強真係當晚既另一個男人?如果喪強有糖尿病,當日阿媽曾向紅姐透露第二個男人係有糖尿病,但紅姐為何無透露?要知道May姐當日只不過為對方口交一次,便知道對方有糖尿病,但紅姐與喪強二人認識超 ...
冬至快樂!

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-12-21 21:35 發表 查看引用來源
「唔⋯⋯唔⋯⋯唔⋯⋯」

當大陽具被塞滿嘴巴時,阿媽不但無法阻止喪強拍攝,整個頭部更加無法扭動,雙眼不由自主地合上,流出淚水,非常痛苦。

就係依個千釣一髮既時候,忽然間後方傳來一把聲音「太子仔,老闆娘去左邊呀?」

我回 ...
精彩呀!峰回路轉...

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-12-21 22:30 發表 查看引用來源
有幾精彩呀,以為好多人等睇,原來等你一個,搞到我拿拿聲打,打少左好多旁白添,唯有下集補番。
今日冬至... 心兄都要體諒下廣大讀者😂

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-12-25 01:09 發表 查看引用來源
聖誕快樂~各位師兄!
聖誕快樂,心兄!

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-12-25 17:26 發表 查看引用來源
第三十九集  未定(預告)

於是阿媽亦開始工作,之後整個下午茶時段,都相安無事,江哥並無出現過,看來返大陸既事,應該係真。

直到晚上關門時候,十點正,發現阿媽開始心不在焉,雙眼不時望著時鐘,距離約定十二點,剩下只有兩小時。

當 ...
Boxing day 係咪可以拆禮物😂

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-1-8 12:08 發表 查看引用來源
當然喪強都唔例外,刻意地走在阿媽後方,雙眼更停留在阿媽後臀上,當望見超短裙下露出些少臀肉時,不由自主地吞了一下口水,右手更情不自禁地撫摸自己褲浪位置。

正當二人走進一條僻靜既行人隧道時,喪強終於忍無可忍,步伐加快,走 ...
『妻若反常必有妖,衣著反常必博屌,短裙露臀任人𨳒。』

精境!🤣

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-8-29 16:58 發表 查看引用來源
係阿心,想問以前香討師兄係邊出post?
知道佢地係邊,麻煩Pm我。
另外,Fb現以有專頁,搜Babe阿心,以防有日,大家又失散。
期待!😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆