上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 親眼目睹媽媽的改變 第二輯 正式完結。

收藏  |  訂閱
52  439.7k

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-1-18 10:56 發表 查看引用來源
得兩位師兄打J,真係慘⋯⋯小心心依個星期都嘔左超過十次白泡!
已經嘔左三次!🤣
但真係咁樣益左王伯...

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-1-19 11:16 發表 查看引用來源
依刻我心情相當緊張,就算喪強發現我,單憑一對眼睛,絕對唔知道我身分,再講喪強亦有可能覺得自己幻覺,於是一直站在大牆後,聆聽著殘廁大門既動靜,如果發出鋼門打開既聲音,我就立即再跑!若然無,我就返回殘廁門外。

大約一分鐘後,我 ...
夠晒下流!😍

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-1-23 02:49 發表 查看引用來源
正當二人交談時,喪強忽然走入電梯裡,按了幾按後,隨即假裝若無其事又走出來。

譚伯見阿媽並無正面回應,而且臉上明顯出現尷尬表情,立即主動改回稱謂「陳太!真係唔好意思呀!你知啦就過年!我地Check得比較嚴!比較小心!」

但阿媽 ...
突然間殺出個十二路譚腳,真係估你唔島😂

但咁發展下集會唔會走甜架?May姐蕩性步入高位喇喎... 係咪唔好停高潮接高潮?好期待45

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-1-24 00:57 發表 查看引用來源
第四十五集

當我見到電梯已經到達19樓時,我已經急不及待轉搭另一部雙數層既電梯上去。

當我到達18樓時,立即通過後樓梯上到19樓,但正當我打開防煙門之際時,上層樓梯已經傳來譚伯同阿媽既對話聲音。

May姐 :「今次真係 ...
睇黎心兄未決定譚伯是正是邪!
但件事如果由may姐做主導,又發展得太快~

傻強中依兩腳會唔會就此淡出故事?😅
中間好伏筆🤣

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-1-25 17:03 發表 查看引用來源
係俾人報串?定電腦查到?
士多深喉,post左成個月,家下先檢舉我?
小心檢舉!會死鋪...

噢,引了老狼入室... 今次仲要玩到返入屋企😜
引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-1-28 10:37 發表 查看引用來源
第四十六集  榜上有名的柔姐

當阿媽進入屋裏後,並無將大廳既燈打開,也許知道我在大廳安睡。

漆黑既大廳裡,阿媽站在大門既地毯上,脫下高跟鞋時,居然自言自語地講「等我仲以為咁好死幫我!原來又借D意想搞我!死看更阿伯!幾十 ...

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-2-14 12:28 發表 查看引用來源

唔會,除非我有絕症!我會死之前,大概講囇3 4既過程,結局。
大吉利是....
新年流流唔好講衰野!
長甜故係我睇過最正架,少讀者係因外圍條件啫。
唔足以反映故事質量,每章每節睇得心兄費盡心神。
相信讀者個個都為『親目』嘔唔少白泡💪💪💪

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-2-19 12:36 發表 查看引用來源

我想搞個甜故app,集體全港既人寫各類型既故仔,但又無本事搞。
有夢既甜故作者!支持
有夢就去追~💪💪💪

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-2-19 12:44 發表 查看引用來源

唔會!

大結局後,學鬼滅之刅咁,先出120分鐘既劇場版,之後再睇下出唔出第三輯。
第三輯要出既話,好慢長,隨時都過百集,涉及既版圖愈來愈大,人物又愈來愈多。 ...
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-3-3 03:37 發表 查看引用來源
於是我用著最輕巧既力度,最慢既速度將拳頭碰了阿倩手臂一下。

「呀!好痛呀!」阿倩眉頭緊皺痛苦地講

尖銳既金屬只不過輕輕碰了一下,就令阿倩發出痛苦聲音,若然大力,甚至出盡全力打出一拳,拳頭上既尖銳金屬門匙絕對能夠刺破 ...
等睇大結局!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆