上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 親眼目睹媽媽的改變 第二輯 正式完結。

收藏  |  訂閱
1.1k  438.5k

引用:
原帖由 kennethchan1024 於 2021-4-10 02:57 發表 查看引用來源
真係冇計,而家太多嘢玩,又芒亨又盛;連AV都VR, 好多人唔睇文字嘢,不過你見咁多人都仲支持你,唔好放棄啦!加油,起碼寫埋三步曲,出書我一定買! ...
係,我都憎文字野!
引用:
原帖由 pitti1 於 2021-4-8 11:29 發表 查看引用來源
等你身體好啲!
寫過另一個故仔!😍😍😍
祝你身體健康!🤗🤗🤗
第二輯的確寫得太差。

引用:
原帖由 ccar_123456 於 2021-5-13 00:45 發表 查看引用來源
辛苦晒。。。。。。。f
真係好辛苦的
引用:
原帖由 singabc 於 2021-5-12 23:54 發表 查看引用來源
睇人真係唔好睇表面🤔。幕後老闆係譚伯真係染色真好👍。不過我很喜歡譚伯各色 ,可以淫盡觀塘的人妻😍!睇咁多色情小說 心兄真係一流。睇完心兄再冇心情睇其他 !期待心兄出新一集。May姐的粉絲😍😍 ...
唔一流~今集係失敗之作
引用:
原帖由 乖乖一一 於 2021-5-12 21:37 發表 查看引用來源
精彩,精彩,不能形容,有高潮迭起,真難以形容,好勁可以寫到每一個細節,環境及動態,佩服得五體頭地
最後果一萬字,時間太趕,所以描寫得太少。
由男主角3P後,到尾,可以再寫多D形容,但我無乜心機寫度。
引用:
原帖由 k11 於 2021-5-12 12:04 發表 查看引用來源
多謝心兄好文,好文慢慢寫,幾個月一次都好,不要停刊啊
停嫁啦準備。
引用:
原帖由 terence1966 於 2021-5-12 10:19 發表 查看引用來源
有伏線,期待心兄第二輯外傳同第三輯嘅面世。
外傳就可以出,第三輯真係要諗諗
引用:
原帖由 farm1615 於 2021-5-11 23:27 發表 查看引用來源
心兄一定未完,仲有續集😍😍😍😍
無啦無啦。

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-5-13 14:59 發表 查看引用來源

係,我都憎文字野!

第二輯的確寫得太差。
我同意心兄所講有點草草了事...
但同時睇到心兄未死心,為左外傳同第三輯留左好多伏線!

引用:
原帖由 du9lee 於 2021-5-13 15:12 發表 查看引用來源

我同意心兄所講有點草草了事...
但同時睇到心兄未死心,為左外傳同第三輯留左好多伏線!
我咁做,係可進可退,真係乜人睇,咪當我寫死May姐囉,當第二輯係最後一部,完結。

有人睇咪兜番上去囉。

每個人都唔願意表達最真實既意見心聲,自然無進步。

打個比喻,我做廚師既時候,發現有客人食物只吃左幾口,就埋單,我去問原因,佢出於好心,話太飽無胃口,唔關食物事,所以我就算數。
但因為佢無講真話,唔願意解釋到底食物出現乜嘢問題,令我之後煮既食物一直錯落去,咁就大獲!

所謂劣評,其實係令人一步一步改善,走向完美。

點會睇唔到?不過你用左咁多時間寫,我都要用返啲時間去睇,同埋我都話會寫讀後感,唔通你想我草草了事留幾隻字就算咩?😂雪榚車我真係睇唔出,我都唔知英文字母係有代表意思既,你話AM字頭我就知係政府車,軍用車又冇英文字母,所以真係估唔到🤷🏻‍♂️

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-5-13 15:35 發表 查看引用來源
每個人都唔願意表達最真實既意見心聲,自然無進步。

打個比喻,我做廚師既時候,發現有客人食物只吃左幾口,就埋單,我去問原因,佢出於好心,話太飽無胃口,唔關食物事,所以我就算數。
但因為佢無講真話,唔願意解釋到底食物出現乜嘢 ...
ZG車牌喎,軍用雪糕車啊?

引用:
原帖由 hksheep2004 於 2021-5-13 16:52 發表 查看引用來源
點會睇唔到?不過你用左咁多時間寫,我都要用返啲時間去睇,同埋我都話會寫讀後感,唔通你想我草草了事留幾隻字就算咩?😂雪榚車我真係睇唔出,我都唔知英文字母係有代表意思既,你話AM字頭我就知係政府車,軍用車又冇英文字母,所以真 ...
扮乜啫!睇唔到就睇唔啦,衰衰地無乜人認左去啦!
用AM個個都知就唔好玩嫁啦!傻豬

引用:
原帖由 熟女mandy 於 2021-5-13 16:59 發表 查看引用來源

ZG車牌喎,軍用雪糕車啊?
係呀,姐姐!🤣🤣

故事結尾好像有位叫Mandy登場喎!唔會係你呀嘛!🤔🤔

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-5-13 17:47 發表 查看引用來源

係呀,姐姐!🤣🤣

故事結尾好像有位叫Mandy登場喎!唔會係你呀嘛!🤔🤔
你決定囉,到時諗下點配合你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆