上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 親眼目睹媽媽的改變 第二輯 正式完結。

收藏  |  訂閱
1.1k  438.5k

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-5-13 15:26 發表 查看引用來源

我咁做,係可進可退,真係乜人睇,咪當我寫死May姐囉,當第二輯係最後一部,完結。

有人睇咪兜番上去囉。
我唔敢講『親目』係最好,
但肯定係依度最多人留言最多人J既小說。
好似某Post講篇小說破單日點擊,但黎到依度都無咩反應...

回覆 1028# BABE阿心 的帖子

即係咁,成版中文字,中間有個英文名,好難睇唔到囉⋯⋯如果你認為我係一個咁疏忽既讀者⋯⋯

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-5-13 14:09 發表 查看引用來源
到今時今日都無人答得出雪糕車有問題⋯⋯好失望⋯⋯

結局用左20個Post,但回復都無20,失望⋯⋯
唔係丫, 好正

得閒先寫一節喇,當同大家短談聯絡下。

咁就好的心兄話仲有外傳🤩🤩🤩😍😍😍

話火Sir去左外國,到雪糕車,我都估緊嘢,不過未確定係咪局中局。
另May姐晚晚夜返,加埋時間上唔夾,又真係諗緊麻雀腳有問題。
至於最尾係譚伯成功贏教左,定巨生出手,令佢成為秘書,或者鬼佬先係局中局成功破案?甚至其實一切都係May姐魔高一丈呢?
期待真心有第三輯

引用:
原帖由 熟女mandy 於 2021-5-13 18:06 發表 查看引用來源

你決定囉,到時諗下點配合你
嘻嘻哈哈!一諗起第三輯玩秘書制服,就好興奮!

引用:
原帖由 du9lee 於 2021-5-13 18:54 發表 查看引用來源

我唔敢講『親目』係最好,
但肯定係依度最多人留言最多人J既小說。
好似某Post講篇小說破單日點擊,但黎到依度都無咩反應...
可能夠貼地!

引用:
原帖由 hksheep2004 於 2021-5-13 21:18 發表 查看引用來源
即係咁,成版中文字,中間有個英文名,好難睇唔到囉⋯⋯如果你認為我係一個咁疏忽既讀者⋯⋯
咁你對於你將會成為壞人,感到高興還是傷心?最後可能俾人吊打喎!

引用:
原帖由 farm1615 於 2021-5-16 02:13 發表 查看引用來源
咁就好的心兄話仲有外傳🤩🤩🤩😍😍😍
引用:
原帖由 k11 於 2021-5-14 11:31 發表 查看引用來源
得閒先寫一節喇,當同大家短談聯絡下。
引用:
原帖由 leefai0014 於 2021-5-14 03:43 發表 查看引用來源
唔係丫, 好正
會,得閒就上來,望下有無新留言。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆