上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 親眼目睹媽媽的改變 第二輯 正式完結。

收藏  |  訂閱
1.1k  438.6k

好文等待更新 may姐5聽電話一定有下文

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-9-18 15:56 發表 查看引用來源

我整緊個Fb  page,萬一有一天我們又失聯,大家Fb可以搵到我。搜尋Babe阿心專頁就可以!
好呀 !!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-9-18 20:30 發表 查看引用來源

我有壞習慣,打完一篇,下一篇未想好,上一篇會不斷重覆看,重覆修改,有沒有錯字。

寫一集文,一萬到兩萬字,基本上最快三日,但當中不斷加加減減,就用足一個月時間。

另外,我唔會答你May姐當時做緊乜!哈哈! ...
What is your FB link.   
Very well written  story.  Thanka.

https://m.facebook.com/Babe阿心-248736225239515/?tsid=0.9975303711835295&source=result
引用:
原帖由 jimbo86 於 2020-9-20 03:23 發表 查看引用來源

What is your FB link.   
Very well written  story.  Thanka.

心兄好耐無見啦😂😂😂😂

支持心兄!

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-9-18 07:59 PM 發表 查看引用來源

過幾集,會交代點解May姐當時無接聽電話!
期待下一回

引用:
原帖由 gilbert 於 2020-9-20 17:59 發表 查看引用來源
心兄好耐無見啦😂😂😂😂
唔係好耐啫,八年咋嘛!你去香討睇下Pm,我發過俾好多人,不過得一兩個有看信箱。

回覆 116# vichow 的帖子

多謝師兄!哈哈!🤓🤓🤓🤓

回覆 119# BABE阿心 的帖子

仲有一個朗拿甸奴寫媽媽偷會icq情人都好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆