上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 親眼目睹媽媽的改變 第二輯 正式完結。

收藏  |  訂閱
1.1k  438.7k

good major  part coming

愈睇愈精彩,支持心兄傑作!

回覆 440# hksheep2004 的帖子

我記得個時話May姐似松島楓😍

回覆 171# BABE阿心 的帖子

心兄,真係好正呀!你回一回力先

引用:
原帖由 hksheep2004 於 2020-12-3 15:35 發表 查看引用來源
遲咗了,第一輯嘅時候,搵Julia拍😍
很肯定飛機都打爆⋯⋯而家,Julia年華老去了🤷🏻‍♂️
Julia身材好,但個樣太妖艷⋯⋯
引用:
原帖由 kennethchan1024 於 2020-12-3 20:36 發表 查看引用來源
我記得個時話May姐似松島楓😍
唔係我講,係馬能先生講。
第三輯會重新登場,不過唔係奸角,係忠。

在此向大家致歉,由於35 36集,有D位太過火,不符合常理,而且喪強依D小角色亦唔配擁有如此待遇,所以大家就當拍戲一樣,喪強曾經收買編劇,事後導演發現,臨時將佢兩位既戲份抽走,將果一幕全Cut,重新拍攝。

回覆 446# BABE阿心 的帖子

哈哈,我笑了,喪強不配擁有!心兄你啱,我認同。
如果唔介意,用我代替喪強都得㗎,我樂意,我可以😍

引用:
原帖由 hksheep2004 於 2020-12-3 21:53 發表 查看引用來源
哈哈,我笑了,喪強不配擁有!心兄你啱,我認同。
如果唔介意,用我代替喪強都得㗎,我樂意,我可以😍
請問你邊位⋯⋯

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-12-3 21:05 發表 查看引用來源
在此向大家致歉,由於35 36集,有D位太過火,不符合常理,而且喪強依D小角色亦唔配擁有如此待遇,所以大家就當拍戲一樣,喪強曾經收買編劇,事後導演發現,臨時將佢兩位既戲份抽走,將果一幕全Cut,重新拍攝。 ...
哈哈,原本仲諗喪強會有威迫場口出現...

回覆 445# BABE阿心 的帖子

係!我仲記住佢寄嚟個兩箱嘢🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆