上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 親眼目睹媽媽的改變 第二輯 正式完結。

收藏  |  訂閱
1.1k  439.4k

回覆 721# BABE阿心 的帖子

非常精彩,魚會冇人睇呀

又有更新,一邊睇,一邊牛年第一J

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-2-14 12:35 發表 查看引用來源

多謝,不過依D文,太花時間了,平均每集都要寫10小時。
加油,寫得好好呀你。

努力等緊最終回
May姐會唔會玩埋3p呢

等著你回來,每次睇都好有幻想

引用:
原帖由 du9lee 於 2021-2-14 13:48 發表 查看引用來源

大吉利是....
新年流流唔好講衰野!
長甜故係我睇過最正架,少讀者係因外圍條件啫。
唔足以反映故事質量,每章每節睇得心兄費盡心神。
相信讀者個個都為『親目』嘔唔少白泡💪💪💪 ...
我想搞個甜故app,集體全港既人寫各類型既故仔,但又無本事搞。

引用:
原帖由 熱愛啪啪啪 於 2021-2-14 15:51 發表 查看引用來源
都有KEEP 住每日上黎check update....因為太精彩..
有時等等下冇左鋪癮.....
不過都明白每一位作者都唔係24小時專業寫故事...
好似隔離post 交換人妻一樣...接迎一個月冇update..咩癮都冇晒... ...
唔好話睇果個無隱,寫果個,如果無keeq住寫都會失去靈感。

引用:
原帖由 kennethchan1024 於 2021-2-15 03:21 發表 查看引用來源
心兄,真心想睇落去;明白有時一番心機,放左上網,反應一啲都冇,係會令人幾灰。但我想話你親目一直係我心目中三大甜故!唔係隔咗咁多年都唔會無啦啦揾到你原來係到出第二輯,我相信經典就係經典!點都好,支持你的小讀者上 ...
其實2018年已經出得,不過果時係外國,無出到,當時香討都未汁。

引用:
原帖由 D-fend 於 2021-2-15 23:48 發表 查看引用來源
又有更新,一邊睇,一邊牛年第一J
引用:
原帖由 HANSOM 於 2021-2-15 17:31 發表 查看引用來源
非常精彩,魚會冇人睇呀
引用:
原帖由 singabc 於 2021-2-15 14:19 發表 查看引用來源
心兄。加油 支持你。想知May發展。 我間唔中都會睇返第一輯真係神級甜故
多謝囇!

引用:
原帖由 gilbert 於 2021-2-19 09:41 發表 查看引用來源
努力等緊最終回
May姐會唔會玩埋3p呢
唔會!

大結局後,學鬼滅之刅咁,先出120分鐘既劇場版,之後再睇下出唔出第三輯。
第三輯要出既話,好慢長,隨時都過百集,涉及既版圖愈來愈大,人物又愈來愈多。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆