上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 親眼目睹媽媽的改變 第二輯 正式完結。

收藏  |  訂閱
1.1k  438.7k

回覆 830# BABE阿心 的帖子

點會唔洗點睇?仲有中下部,成件事都未完,唔會唔睇囉!況且,第一輯我到今時今日都仲有返睇。其實,經典既野,到左十幾年甚至幾十年後,都唔會冇人睇既,張學友既歌,金庸既武俠小說,鳥山明既龍珠⋯⋯會唔會冇人聽/睇?所以放心啦,大把人等住睇呀心兄!😊

回覆 829# BABE阿心 的帖子

心兄, 吾生啦,  一路都有 follow 架

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-3-5 15:37 發表 查看引用來源

我以為無人睇⋯⋯點知個個都睇左⋯⋯

其實純粹Show出來俾大家,我打左好多好多⋯⋯我無偷懶⋯⋯唔係俾你地J⋯⋯點知個個都J囇⋯⋯點算⋯⋯之後大家都唔洗點睇啦。 ...
好野係可以一睇再睇架,心兄
第一輯既夫唱婦除仲睇緊!🤭

引用:
原帖由 du9lee 於 2021-3-5 00:38 發表 查看引用來源

May姐已經習以為常可能性大啲🤔由洪爺一役之後一路被調教已經變得大食大咬... 只要唔太影響段婚姻既性愛,May姐心底已經可以講Come on 😅
係咪咁⋯⋯DvD 現已上市⋯⋯
趴佳 惠豐 圴有代售

附件

引用:
原帖由 kowloon0810 於 2021-3-5 16:44 發表 查看引用來源
心兄, 吾生啦,  一路都有 follow 架
多謝!最緊要,叫多D豬朋狗友一齊J。

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-3-6 04:37 發表 查看引用來源

係咪咁⋯⋯DvD 現已上市⋯⋯
趴佳 惠豐 圴有代售
封面都有埋!可唔可以有多個親筆簽名先?😂

引用:
原帖由 hksheep2004 於 2021-3-5 16:10 發表 查看引用來源
點會唔洗點睇?仲有中下部,成件事都未完,唔會唔睇囉!況且,第一輯我到今時今日都仲有返睇。其實,經典既野,到左十幾年甚至幾十年後,都唔會冇人睇既,張學友既歌,金庸既武俠小說,鳥山明既龍珠⋯⋯會唔會冇人聽/睇?所以放心啦,大把人等 ...
第一輯,寫完第二輯,我要修改下。
例如有阿妹,我要刪左佢。

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-3-6 17:21 發表 查看引用來源

第一輯,寫完第二輯,我要修改下。
例如有阿妹,我要刪左佢。
剛剛從睇第一輯都先發現依個問題

回覆 821# BABE阿心 的帖子

咁我等你係呢度再放先睇😜😜😜

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2021-3-6 04:41 發表 查看引用來源

多謝!最緊要,叫多D豬朋狗友一齊J。
好緊張啊!好想知下次點樣玩may姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆