開鑼日越黎越接近...

收藏  |  訂閱
14  1.7k

開鑼日越黎越接近...

心情越黎越興奮

回覆 1# 冷T愛好者 的帖子

^嗯^……好緊張呢🥳😛……
二重彩+單T獨立彩池師兄有冇追開边隻潛質馬?
介紹吓好喎!

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-8-31 23:00 發表 查看引用來源
介紹吓好喎!
我就無冷不歡既...中意攤凍黎食

如果有好野,互相推薦研究…

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-8-31 23:00 發表 查看引用來源
介紹吓好喎!
對二重彩無乜興趣....希望馬會早D整三重彩過關...四連環過關...五重彩

回覆 5# 冷T愛好者 的帖子

咁多心……得唔得啦!
排位出咗…研究下先.……初步第三場.活力長勝。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-9-2 18:27 發表 查看引用來源
咁多心……得唔得啦!
排位出咗…研究下先.……初步第三場.活力長勝。
以下此法(自創評分)我就用左成20幾30年...但唔知各位用 !

(1) 檔位好         20分
(2) 人馬配         20分
(3) 騎練配         20分
(4) 路程正宗     20分
(5) 跑道適合     20分

通常我習慣左有左賠率後我先至揀馬...因為驚太早揀左D馬出黎到時係熱門的話...咁就浪費心機了!

回覆 7# 冷T愛好者 的帖子

(1) 檔位好         20分 : 一般(檔位有6次W)
(2) 人馬配         20分 :上季尾W過
(3) 騎練配         20分 :上季轉丁厩後第二場就W。
(4) 路程正宗     20分 :上季尾W過
(5) 跑道適合     20分 :上季尾W過

估計有10倍左右。
今季有活力買親都長勝🤭👍🏻🤩😂

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-9-3 10:37 發表 查看引用來源
(1) 檔位好         20分 : 一般(檔位有6次W)
(2) 人馬配         20分 :上季尾W過
(3) 騎練配         20分 :上季轉丁厩後第二場就W。
(4) 路程正宗     20分 :上季尾W過
(5) 跑道適合     20分 :上季尾W過

估計有 ...
現預期13倍,希望到時不要再轉熱左啦!

回覆 9# 冷T愛好者 的帖子

買正Q: 11搭5、6 。
2隻放佢追上🤭過晒😅

前往最後回覆