[不能說的性事] 嫌大又嫌細兩性多煩惱

收藏  |  訂閱
10  2.0k

嫌大又嫌細兩性多煩惱

1吋長兵器都有人Like?男士對兵器長度嘅執着,確係百年如一日,因此英國約會網站Big One Dating搞咗個調查,睇吓喺當地女士嘅心目中,兵器要幾長先最理想。調查訪問咗4,761名女士,要佢哋喺1吋至11吋嘅勃起長度中,揀選3個心水長度,結果發現有44%受訪者覺得有8吋長就可以喺性愛中獲得最佳滿意度,其次係9吋(佔42%)同7吋(佔38%)。若然硬直狀態下都冇7吋,點算?唔緊要o架!因為從6吋倒數到3吋嘅滿意度,分別係34%、31%、30%同26%,即使長度僅得1吋,仍然有13%嘅受訪者覺得滿意。換言之,每10個女士中就會有一位接受到你1吋嘅長度,係咪開心番呢?

https://orientaldaily.on.cc/cnt/adult/20200901/00290_003.html

🤭🤭🤭好彩我都有34%接受者

長短都好, 有得上陣先係重點.

我就有  你就唔知喇~🤣

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-3 07:35 發表 查看引用來源
長短都好, 有得上陣先係重點.
問過幾個囡囡, 長短粗幼都系排第二位. 排第一位系要夠硬!!! 話之你"七呎咁長, 八呎咁闊". 如果打軟鞭, 一樣無能用!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-3 12:07 發表 查看引用來源
問過幾個囡囡, 長短粗幼都系排第二位. 排第一位系要夠硬!!! 話之你"七呎咁長, 八呎咁闊". 如果打軟鞭, 一樣無能用!
冇錯, 硬呢方面老虎冇投訴過, 仲有太長好難享受到成條或大半條含哂嘅樂趣 (深喉...唔係驗唾液)...

其實幾硬先算夠硬呢? 我反而覺得入到射到就ok
夠大夠粗真係有d 恐懼o既興奮  望到圖都想去含同埋俾佢插插

硬到哼落條鐵到要噹噹聲先算合格
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-4 07:41 發表 查看引用來源
夠大夠粗真係有d 恐懼o既興奮  望到圖都想去含同埋俾佢插插

附件

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-4 07:41 發表 查看引用來源
好少遇到"又長又粗又硬"咁完美!! 二者選其一, 多數囡囡會選夠硬!

有D物體~—見到女講嘢就烚熟狗頭咁   對住男人就勁勁哥上身~ha

前往最後回覆