上一頁下一頁
發新話題

射精時間

收藏  |  訂閱
104  10.5k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-4 17:51 發表 查看引用來源
如果唔係食咗藥,男人好少會插極都唔射

從來冇食過藥,試過四/五次同老婆做,抽插咗好耐,都應該有四/五分鐘都射唔出,自己又覺得好冇癮,老婆開始冇水出,卒之收工唔做走咗去沖涼。
又唔知點解 , 試過幾次一插入西窿度就即刻射,呢鑊又輪到佢冇引,佢都未開始興奮, 我已經收咗工。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-6 13:27 發表 查看引用來源

從來冇食過藥,試過四/五次同老婆做,抽插咗好耐,都應該有四/五分鐘都射唔出,自己又覺得好冇癮,老婆開始冇水出,卒之收工唔做走咗去沖涼。
又唔知點解 , 試過幾次一插入西窿度就即刻射,呢鑊又輪到佢冇引,佢都未開始興奮, 我已 ...
係,兩個人夾到真係好重要。
男太耐女無水佢又辛苦,
男早射女未到佢又無癮。

其實我真係唔係咁建議人先打飛機再搞囉
呢種持久力係假o既  
不如真係開心見誠講出o黎, 話我好耐無射所以會快d
但係又唔好次次都用咁o既借口
我相信好多女人都會理解o既
因為性愛本身就係要開放, 要遮遮掩掩o既話就無意思啦

無錯,先打飛機後再搞,其實在男性方面亦唔係最理想。再射肯定無第一次咁興奮同射嘅量多,但呢個方法係要黎平衡同女方高潮嘅時間,係一個權宜方法,不存在貴妃所講嘅假!

男人快射遲射其實人人唔同,但太快射確實對女人黎講係幾掃興,亦會做成男人心理壓力,所以做愛要得雙方都滿足,其實不是一件容易事。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-7 11:35 發表 查看引用來源
其實我真係唔係咁建議人先打飛機再搞囉
呢種持久力係假o既  
不如真係開心見誠講出o黎, 話我好耐無射所以會快d
但係又唔好次次都用咁o既借口
我相信好多女人都會理解o既
因為性愛本身就係要開放, 要遮遮掩掩o既 ...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-6 13:27 發表 查看引用來源

又唔知點解 , 試過幾次一插入西窿度就即刻射,呢鑊又輪到佢冇引,佢都未開始興奮, 我已 ...
師兄, 我會先乃囡囡兩塊唇, 再用手指插佢閪窿, 直至佢半飽. 即刻屌鳩佢, 有時可以一齊黎高潮.

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-7 12:23 發表 查看引用來源
無錯,先打飛機後再搞,其實在男性方面亦唔係最理想。再射肯定無第一次咁興奮同射嘅量多,但呢個方法係要黎平衡同女方高潮嘅時間,係一個權宜方法,不存在貴妃所講嘅假!

男人快射遲射其實人人唔同,但太快射確實對女人黎講係幾掃 ...
係o既係o既, 個假字可能重o左少少
不過你都話啦, 第二次無第一次咁興奮, 呢點比較頭痕囉
其實我真正想講果句, 係如果男伴真係好耐無搞, 照直講出o黎, 兜口兜面要求先口爆一次先插我
至少俾你興奮同快感果個係我而唔係你自己隻右手

呢個極好提議,先叫女女口爆先,然後黎多2,3,4q
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-7 14:03 發表 查看引用來源

係o既係o既, 個假字可能重o左少少
不過你都話啦, 第二次無第一次咁興奮, 呢點比較頭痕囉
其實我真正想講果句, 係如果男伴真係好耐無搞, 照直講出o黎, 兜口兜面要求先口爆一次先插我
至少俾你興奮同快感果個係 ...

回覆 26# 蛇貴妃 的帖子

出完一次,之後無咁硬,女女無引

好耐之前睇日本做醫學研究,大部份年青男性第一Q係3-10分鐘之間,上年紀或過度肥胖就極大多數只有3分鐘以下,因為體能差/心肺功能差好早停機,如果1分鐘都堅持唔到就計入早洩要睇醫生。
訪問女性方面,有前戲後插入開始計,大多數女性感覺最好嘅TIMING係5-7分鐘之間,少過3分鐘會覺得唔滿足,多過15分鐘會覺得唔舒服因為開始乾水,1分鐘都無會覺得不滿會覺得自己只係男方發洩性慾吧性用品。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-4 17:51 發表 查看引用來源
如果唔係食咗藥,男人好少會插極都唔射

我經驗係Q與Q之間太密,或者短時間Q數多,就會唔射。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆