上一頁下一頁
發新話題

射精時間

收藏  |  訂閱
104  10.5k

C兄,有同感。老婆冇水出,應該係唔夠興奮,插到老婆有高潮,已經好滿足,自己唔駛射都得。有時秒射,真糸解釋唔到。

quote]原帖由 平衡生活 於 2020-9-6 13:27 發表 查看引用來源

從來冇食過藥,試過四/五次同老婆做,抽插咗好耐,都應該有四/五分鐘都射唔出,自己又覺得好冇癮,老婆開始冇水出,卒之收工唔做走咗去沖涼。
又唔知點解 , 試過幾次一插入西窿度就即刻射,呢鑊又輪到佢冇引,佢都未開始興奮, 我已 ... [/quote]

無錯,因敏感度減低咗
引用:
原帖由 geminass4000 於 2020-9-8 02:01 發表 查看引用來源

我經驗係Q與Q之間太密,或者短時間Q數多,就會唔射。

講得無錯。女女都是喜歡硬野!

uote]原帖由 Sssacefishing 於 2020-9-8 01:37 發表 查看引用來源
出完一次,之後無咁硬,女女無引 [/quote]

出完後硬唔硬人人唔同,我就射咗一次,二三次都仲好硬。

如果出完一次第二次無咁硬,咁就唔好先出一次
引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2020-9-8 01:37 發表 查看引用來源
出完一次,之後無咁硬,女女無引

回覆 34# 幪面超人 的帖子

c兄,你年青,當然唔同啦!

都唔係年青啦,可能年青時少用就真。
引用:
原帖由 cal2048 於 2020-9-8 10:29 發表 查看引用來源
c兄,你年青,當然唔同啦!

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-8 12:31 發表 查看引用來源
都唔係年青啦,可能年青時少用就真。

可以試下先乃囡囡兩塊唇, 再用手指插佢閪窿, 等佢半飽. 即刻屌鳩佢, 大d機會一齊黎高潮.

呢啲指定動作黎啦!
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-8 12:49 發表 查看引用來源
可以試下先乃囡囡兩塊唇, 再用手指插佢閪窿, 等佢半飽. 即刻屌鳩佢, 大d機會一齊黎高潮.

回覆 33# cal2048 的帖子

硬入真係好正,反而半軟咁,做耐啲都唔湯唔水咁

引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2020-9-8 15:12 發表 查看引用來源
硬入真係好正,反而半軟咁,做耐啲都唔湯唔水咁
肯定啦. 但歲月不鐃人. 細佬系要六點半都無計!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆