上一頁下一頁
發新話題

射精時間

收藏  |  訂閱
104  10.5k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-3 18:03 發表 查看引用來源
雖然唔多, 但見過幾對都係幾分鐘就出, 自己都唔係長途精英, 特別係太耐冇出, 如果用口仲會快出啲, 試過耐冇出用口唔使一分鐘就爆, 環境都有影響表現, 有觀眾「 嗨爬」 啲都會做快鎗手..... ...
師兄,我反而更有興趣知道,你响咩情況吓見過幾對人做愛.羣p定其他?

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-9-10 17:48 發表 查看引用來源

師兄,我反而更有興趣知道,你响咩情況吓見過幾對人做愛.羣p定其他?
只係有幸去過外地啲天體村, 碰啱海灘某啲靚位或單位露台隔離嘅「給袍」唔介意有觀眾咁就見識過呢.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-11 06:42 發表 查看引用來源

只係有幸去過外地啲天體村, 碰啱海灘某啲靚位或單位露台隔離嘅「給袍」唔介意有觀眾咁就見識過呢.
以前系"冬管", 試過只得一間酒店房, 同另一滾友. 帶兩條女番房屌. 兩張單人床, 四個人, 你眼望我眼. 大家真系幾分鐘就射精.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-14 12:29 發表 查看引用來源
以前系"冬管", 試過只得一間酒店房, 同另一滾友. 帶兩條女番房屌. 兩張單人床, 四個人, 你眼望我眼. 大家真系幾分鐘就射精.
情況一樣,個fd玩完先,跟住佢睇住我做.

回覆 52# 艾拉傑 的帖子

露台位你又睇到,應該玩狗仔.

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-9-14 13:02 發表 查看引用來源
露台位你又睇到,應該玩狗仔.
天體村嘅單位露台一係半腰一係通窿, 有等於冇乜都睇哂, 好多有啲怕醜唔敢露天玩嘅都會喺露台有限度俾隔離人小啲邊睇邊做, HIGH 爆..

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-14 12:29 發表 查看引用來源
呢啲冇得傾, 太刺激, 我孖個台灣朋友咁嘅情況都會變咗更快嘅快鎗手 , 經驗豐富嘅 C 兄就會頂得耐啲.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-14 14:02 發表 查看引用來源

呢啲冇得傾, 太刺激, 我孖個台灣朋友咁嘅情況都會變咗更快嘅快鎗手 , 經驗豐富嘅 C 兄就會頂得耐啲.
兩條女, 梅花間足嗌, 加埋"啪啪啪", 好似交響樂.

回覆 52# 艾拉傑 的帖子

即係天體村係唔介意响公衆地方做,
咁下次去曼谷都訂間天體酒店睇下.

回覆 59# 斷空食客 的帖子

泰國嗰啲好似唔得, 冇歐洲咁鬆, 況且歐洲嘅村連灘大到冇朋友, 有管理都難管得哂, 記得嘅泰國好似冇一間可以公眾位置搞嘢, 入房就話之你, 哈....突然諗到第日開番旅遊不如約吓各 C 亨 C 姐平平哋去吓泰國天體遊一遊, 扮唔識暴露另一半....  以前去泰國呢啲見過唔少係香港嘅天體愛好人仕嚟. 唔知有冇人報名..? 晌其他網見過人介紹呢個 :
https://orientalbeachvillage-phuket.com/videos/

幻想吓先...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆