上一頁下一頁
發新話題

射精時間

收藏  |  訂閱
104  10.6k

回覆 60# 艾拉傑 的帖子

不過有次响芭堤雅茂酒店, 响樓梯(條梯畀客用)見到條鬼佬屌緊隻妖.仲問我想唔想加入.

人妖我見到波都唔想揸,仲話要屌?怕怕
引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-9-14 19:10 發表 查看引用來源
不過有次响芭堤雅茂酒店, 响樓梯(條梯畀客用)見到條鬼佬屌緊隻妖.仲問我想唔想加入.

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-9-14 19:10 發表 查看引用來源
嘩!~ 人妖喎, 大哥你都啱 ? 俾我會縮蟲成寸, 怕怕 !!

回覆 63# 艾拉傑 的帖子

我無上,但見到隻妖下面硬晒.仲跳吓跳吓

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-9-15 08:37 發表 查看引用來源
我無上,但見到隻妖下面硬晒.仲跳吓跳吓
WoW!呢D畫面  比我見到就—脚兜埋去🤣🤣🤣

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-14 20:03 發表 查看引用來源
人妖我見到波都唔想揸,仲話要屌?怕怕

系曼谷Phrom Phong & Nana, 晚上d酒吧好多人妖. 都幾多鬼佬幫襯, 飲完酒就上房.

回覆 66# hkg369 的帖子

通常D鬼較喜男性化D妖,貪佢下面夠硬.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-15 12:10 發表 查看引用來源
系曼谷Phrom Phong & Nana, 晚上d酒吧好多人妖. 都幾多鬼佬幫襯, 飲完酒就上房.
鬼佬有特別嗜好,喜歡屌屎忽。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-14 13:56 發表 查看引用來源

天體村嘅單位露台一係半腰一係通窿, 有等於冇乜都睇哂, 好多有啲怕醜唔敢露天玩嘅都會喺露台有限度俾隔離人小啲邊睇邊做, HIGH 爆..
好多時喺屋企同老婆做愛,都唔會落窗簾,如果知道對面樓有人望住自己做愛,感覺另類性興奮。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-15 13:09 發表 查看引用來源

好多時喺屋企同老婆做愛,都唔會落窗簾,如果知道對面樓有人望住自己做愛,感覺另類性興奮。
平 C 兄真係 OPEN, 你老婆又會肯俾人睇住嚟做 ? 有機會就要我啲 FRIEND 咁約埋去吓玩天體暴露吓先得....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆