上一頁下一頁
發新話題

射精時間

收藏  |  訂閱
104  10.5k

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-9-15 08:37 發表 查看引用來源
我無上,但見到隻妖下面硬晒.仲跳吓跳吓
我未見過, 聽講有啲人妖會好大碌, 查實啲鬼佬係咪基佬心態, 要插可以插女人後欄唔使搞半個基佬, 唔通男女後欄都有分別 ? 定係邊插邊玩人妖條嘢 ?

回覆 71# 艾拉傑 的帖子

見到條鬼渣隻妖春袋.之後我就返咗房無再睇.此終非我杯茶.

唔使講到曼谷咁遠,灣仔杜老誌啲吧都有shemale玩,當然大多都係鬼佬玩
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-15 12:10 發表 查看引用來源
系曼谷Phrom Phong & Nana, 晚上d酒吧好多人妖. 都幾多鬼佬幫襯, 飲完酒就上房.

其實玩得人妖嘅男人,我覺得佢地同女人正常做愛已經無晒興趣。玩厭咗女人自然玩第二樣嘢
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-15 15:38 發表 查看引用來源

我未見過, 聽講有啲人妖會好大碌, 查實啲鬼佬係咪基佬心態, 要插可以插女人後欄唔使搞半個基佬, 唔通男女後欄都有分別 ? 定係邊插邊玩人妖條嘢 ?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-15 18:27 發表 查看引用來源
其實玩得人妖嘅男人,我覺得佢地同女人正常做愛已經無晒興趣。玩厭咗女人自然玩第二樣嘢

半男半女, 我諗大概係咁上下, 真係每個人接受及追求嘅嘢都唔同.

每一樣嘢都係,玩耐咗玩多咗無咗新鮮感,就會追求另一種刺激。
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-15 19:20 發表 查看引用來源

半男半女, 我諗大概係咁上下, 真係每個人接受及追求嘅嘢都唔同.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-15 13:03 發表 查看引用來源

鬼佬有特別嗜好,喜歡屌屎忽。
鬼佬13歲開始屌閪, 到50歲真系乜閪斬屌過, 吾興奮了. 要玩另類野先過引.

呢個算唔算大碌
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-15 15:38 發表 查看引用來源

附件

有啲走去孌童,有啲搞動物,已經不是正常性愛心態
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-16 12:06 發表 查看引用來源
鬼佬13歲開始屌閪, 到50歲真系乜閪斬屌過, 吾興奮了. 要玩另類野先過引.

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-16 12:11 發表 查看引用來源
呢個算唔算大碌

又真係有啲唔明,點解啲人妖已經打咗女性荷爾蒙, 條鳩都仲可以脹大?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆