射精時間

收藏  |  訂閱
26  10.6k

想耐啲,搞嘢前先打一至二次飛機,敏感度低咗,咪會耐啲囉
引用:
原帖由 oscar3302 於 2020-9-3 13:01 發表 查看引用來源
有咩方法可以耐d?

女辛苦,141啲女只想快射收錢下一位。
引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-9-4 14:59 發表 查看引用來源
係男辛苦? 定係女辛苦?

男女都辛苦
女嘅不斷被插,開始無水個陣肉磨肉會痛
男嘅就會很累同心理上好似唔得咁
引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-9-4 15:30 發表 查看引用來源
如果吾係141果D呢??

只硬射唔到,其實男性方面係無乜癮。
只係純想插條女耐啲,等佢有高潮。
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-4 17:08 發表 查看引用來源
最好緊系吾食藥啦. 條鳩得過硬字, 龜頭無快感, 射吾出, 好慘!

如果唔係食咗藥,男人好少會插極都唔射
引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-9-4 16:33 發表 查看引用來源
好彩冇試過咁辛苦啫😅

咁你呢個情況都無晒貨,梗係無得射啦!
引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-9-5 18:15 發表 查看引用來源
如果短時間內出多Q.例如兩日出五至六次。真係唔射.

無錯,先打飛機後再搞,其實在男性方面亦唔係最理想。再射肯定無第一次咁興奮同射嘅量多,但呢個方法係要黎平衡同女方高潮嘅時間,係一個權宜方法,不存在貴妃所講嘅假!

男人快射遲射其實人人唔同,但太快射確實對女人黎講係幾掃興,亦會做成男人心理壓力,所以做愛要得雙方都滿足,其實不是一件容易事。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-7 11:35 發表 查看引用來源
其實我真係唔係咁建議人先打飛機再搞囉
呢種持久力係假o既  
不如真係開心見誠講出o黎, 話我好耐無射所以會快d
但係又唔好次次都用咁o既借口
我相信好多女人都會理解o既
因為性愛本身就係要開放, 要遮遮掩掩o既 ...

呢個極好提議,先叫女女口爆先,然後黎多2,3,4q
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-7 14:03 發表 查看引用來源

係o既係o既, 個假字可能重o左少少
不過你都話啦, 第二次無第一次咁興奮, 呢點比較頭痕囉
其實我真正想講果句, 係如果男伴真係好耐無搞, 照直講出o黎, 兜口兜面要求先口爆一次先插我
至少俾你興奮同快感果個係 ...

無錯,因敏感度減低咗
引用:
原帖由 geminass4000 於 2020-9-8 02:01 發表 查看引用來源

我經驗係Q與Q之間太密,或者短時間Q數多,就會唔射。

出完後硬唔硬人人唔同,我就射咗一次,二三次都仲好硬。

如果出完一次第二次無咁硬,咁就唔好先出一次
引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2020-9-8 01:37 發表 查看引用來源
出完一次,之後無咁硬,女女無引

前往最後回覆